Görele Kaymakamı Kılıçarslan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Görele Kaymakamı Kılıçarslan Açıklaması

Görele Kaymakamı Kılıçarslan Açıklaması

"Sağanak köy yollarında ciddi hasara neden oldu"

29.09.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan sağanağın birçok köy yolunda zarara yol açtığını söyledi.

Kılıçarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağanaktan dolayı mağdur olan vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini belirtti.

Yağışın ardından bozulan yolların onarımına en kısa zamanda başlanılacağını ifade eden Kılıçarslan, şunları kaydetti:

"Devlet vatandaşlarına hizmet için vardır ve ne hizmet gerekiyorsa onu yapmaya her zaman gayret etmektedir. Güvendik, Yeşildere, Beyazıt, Çatakkırı, Beşirli, Karadere, Soğukpınar, Gülpınar, Ataköy, Akharman, Şahinyuva ve Derekuşçulu köylerimizde stabilize olan yollarımız tamamen tahrip oldu. Tahrip olan köy yollarımıza ekiplerimizle birlikte müdahale ederek araçların geçişi sağlandı. Beşirli köyü ile Koyunhamza köyünde meydana gelen heyelanlar temizlenerek araçların geçişleri sağlandı. Bu iki köyün yolu risk altında, bir an evvel istinat duvarı yapılması gerekiyor. Aşırı yağıştan sonra bozulan köy yollarımızda stabilize ve betonlama çalışmaları yapılması gerekiyor. Şu anda bütün köy yollarımızda greyder, kepçe ve büyük iş makinelerinin yapacağı işler var. Yapılması gereken menfez ağızları değişmesi gereken büzler ve borular var. Bunların bir an önce değiştirilip yapılması gerekiyor. Köy yollarıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele Kaymakamı Kılıçarslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement