Görele Köprüsü Yaya Yolu Koruma Panelleriyle Kapatılıyor - Son Dakika
Yerel

Görele Köprüsü Yaya Yolu Koruma Panelleriyle Kapatılıyor

Görele Belediyesince vatandaşların yağmur ve rüzgardan etkilenmemesi amacıyla ilçe köprüsündeki yaya yolunun koruma panelleriyle kapatılacağı bildirildi.

07.02.2015 12:54

Görele Belediyesince vatandaşların yağmur ve rüzgardan etkilenmemesi amacıyla ilçe köprüsündeki yaya yolunun koruma panelleriyle kapatılacağı bildirildi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Yeşiltepe ve Bozcaali mahallelerini birbirine bağlayan Görele köprüsündeki çalışmaları inceledi.

Amaçlarının vatandaşların köprüden güvenle geçişini sağlamak olduğunu belirten Erener, "İlçe merkezi ile Yeşiltepe ve Bozcaali mahallelerini birbirine bağlayan köprümüzden geçen vatandaşlarımız, Sis Dağı'ndan gelen rüzgarlar yüzünden zor anlar yaşıyordu. Esnafımızın da katkısıyla gerekli çalışmalara başladık. Şimdiden olumlu tepkiler alıyoruz" dedi.

Aynı zamanda köprünün üstünü ışıklandıracaklarını dile getiren Erener, "İnşallah Görele'nin kurtuluş günü olan 13 Şubat'ta hem kapatma, hem de ışıklandırma işlemini bitirmiş olacağız. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele Köprüsü Yaya Yolu Koruma Panelleriyle Kapatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement