'Görevimiz Tehlike 2' Çarşamba Akşamı TRT 1 Ekranında... - Son Dakika
Güncel

'Görevimiz Tehlike 2' Çarşamba Akşamı TRT 1 Ekranında...

IMF ajanı Ethan Hunt'ın çok tehlikeli bir virüsün kötü ellere geçmemesi için verdiği nefes kesici mücadele, saat 21.25'te TRT 1 ekranlarında olacak.

30.08.2016 13:56

TRT 1 yabancı sinema kuşağı Çarşamba akşamı yayınlanacak 'Görevimiz Tehlike 2 ' ile devam edecek. Ethan Hunt'ın yeni görevi, çok tehlikeli bir virüsün kötü ellere geçmesini engellemek olacak. Ethan'ın aksiyon ve macera dolu mücadelesi 31 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.25'te TRT 1'de yayınlanacak.

Orijinal adı 'Mission Impossible 2' olan filmin yönetmenliğini John Woo'nun üstlendiği serinin ikinci filminde, üstleri tarafından göreve dönmeye ikna edilen Ethan, bilim insanları tarafından üretilen çok güçlü bir virüsün tehlikeli ellere geçmesini engellemek için harekete geçer. Sean Ambrose isimli emekli IMF ajanı bu virüsü elde edip satmak istemektedir. Dünyanın en ünlü ve en gizli ajanlarından biri olan Ethan Hunt ise Ambrose'nin peşine düşer. Ambrose, Ethan'ı etkisiz kılabilmek adına onun eski sevgilisi olan Nyah Hall'u işin içine sokmaya karar verir. Planı tutacaktır... En azından bir süreliğine...

Başrollerinde Tom Cruise, Antony Hopkins ve Thandie Newton'un yer aldığı 2000 yapımı film, Çarşamba akşamı saat 21.25'te TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Görevimiz Tehlike 2' Çarşamba Akşamı TRT 1 Ekranında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement