Göztepe - Adana Demirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Göztepe - Adana Demirspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 10. haftasında Göztepe, sahasında Adana Demirspor’a 3-1 mağlup oldu.

29.10.2015 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 10. haftasında Göztepe, sahasında Adana Demirspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, rakip oyuncu Pote'ye övgüler yağdırdı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Adana Demirspor iyi bir pas yapan takım olduğunu biliyorduk. Rakibi kendimize getirmeye çalıştık ve ilk yarı bu alanda başarılı olduk. Maalesef ikinci golü yiyince 15 dakikalık bölümde bozukluk oldu. Pote bizi yendi diyebilirim" dedi.

İZMİR DERBİSİ

Önümüzdeki hafta Karşıyaka ile derbi mücadelesi yapacaklarını belirten Diyadin, "Önümüzdeki hafta Karşıyaka ile derbi maçımız var. Puan olarak yine 3 yazıyorlar. Daha iyi olma yönündeki beklenti kendimde de var. Büyük beklentimizin olduğu oyuncular, bazen sakat oluyor. Onları performansı istediğimizi gibi olmadığında bu durum hepimizi etkiliyor" dedi.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Göztepe galibiyeti ile evlerine üç puan ile dönen Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, "Cumhuriyetimizin 92. yılını kutluyorum. Göztepe geçen hafta kaybetti. Ciddi oyunculardan kurulu. Lig başladığında herkesin bu takım çıkar dediği takım. Ama onların da eksikliği var. Bizim de yaşadığımız 4 haftalık sıkıntılı süreçten sonra geçen hafta kazandığımız derbi bizim moralimizi yükseltti. Sezon başı iyi başladık ama hatalar yaptık. Bundan kaynaklanan mağlubiyetler aldık. İki haftadır iyi sonuçlar alıyoruz. Bu da ilerisi için umutlu sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. İlk yarı Göztepe gelmeye başladı. Ama biz ilk ciddi atağımızda golü bulduk. Göztepe tedirgin ve risk almaya başladı. Mutluyuz önemli olan kazanmaktı. Evimize üç puanla dönüyoruz" dedi.

Basın mensuplarının hakem hatalarıyla ilgili sorusuna cevap veren Özköylü, "Biz de kaybettiğimiz zaman hemen hakemlere saldırıyoruz. Ben bir şey görmedim. Çok net hakem hatalarından maç kaybettiğimiz için bu çok güzel bir maçtı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe - Adana Demirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement