Göztepe "Ders" Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Göztepe "Ders" Çıkardı

Teknik direktör Altın: "Bu takımı layık olduğu yere taşıyacağız"

09.09.2013 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 2-0 geriye düştüğü müsabakada Gaziosmanpaşaspor'la 2-2 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Erhan Altın, "Bu takımı layık olduğu yere taşıyacağız" dedi.

Altın, yaptığı açıklamada, dünkü müsabakada kendilerini desteklemeye gelen kadın ve çocuk taraftarların yanı sıra başkan Hüseyin Altınbaş'tan özür dilediklerini, ilk devre takımı tanıyamadığını söyledi.

Takımın birinci yarıda adeta "darbe" almış gibi mücadele ettiğini kaydeden Altın, şöyle konuştu:

"Futbolcularımızın üzerindeki baskı ve stresi anlayamadım. Üzerlerinde ölü toprağı mı vardı bilemedim. İlk devredeki takımımı tanıyamadım, ikinci yarı muhteşem bir mücadele ortaya koydular, maçı kazanmak adına ne gerekirse sahaya yansıttılar ama zaman yetmedi. Hiçbir takımı basite almayacaksın. Maç oynanmadan, sahada mücadele etmeden kazanılmıyor. Bu bize bir ders oldu. Bunu telafi edebiliriz. Biz bir söz verdik, sözümüzün her zaman arkasındayız, bu takımı layık olduğu yere taşıyacağız."

Gaziosmanpaşaspor karşısında 2-0 geriye düşen Göztepe'de Çaykur Rizespor'dan alınan İlyas Çakmak ile Kahramanmaraşspor'dan transfer edilen Tolga Çavdar'ın 2 golü galibiyet için yeterli olmadı. İlk haftayı 1 puanla kapatan sarı-kırmızılı ekip, 15 Eylül Pazar günü deplasmanda İnegölspor'la karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göztepe 'Ders' Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement