Göztepe, Sahasında Gölbaşıspor'u Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Göztepe, Sahasında Gölbaşıspor'u Ağırlıyor

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Göztepe, yenilenmiş kadrosuyla ikinci yarı perdesini yarın evinde oynayacağı Gölbaşıspor maçıyla açacak.

17.01.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Göztepe, yenilenmiş kadrosuyla ikinci yarı perdesini yarın evinde oynayacağı Gölbaşıspor maçıyla açacak. Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Erbay Aldemir yönetecek. Sarı-kırmızılı ekipte sakat olan Halil ile cezalı İsa ve Umut oynamayacak. Yeni transferler Ümit, Serdar, Erkan, Emre, Mehmet Erdem ve Emrah, teknik direktör Metin Diyadin'in şans vermesi halinde ilk kez resmi bir maçta görev yapacak. Biletler açık tribün 5, kapalı tribün 15 TL.

Gölbaşıspor'u yenip ikinci yarıya 3 puanla başlamak istediklerini söyleyen Metin Diyadin, yapılan takviyelerle 90 dakika golü düşünen bir ekip oluşturduklarını belirterek, "İlk yarıya oranla daha ofansif bir görüntü sergileyeceğiz. Önemli eksiklerimiz var ancak bu açıkları kapatacak kadro derinliğine sahibiz. Taraftarlarımızın keyifle izleyeceği bir Göztepe sahada olacak" diye konuştu.

Göztepe ikinci yarıya lider Bandırmaspor'un 5 puan gerisinde 31 puanla 3'üncü sırada girerken, 12'nci Gölbaşıspor'un 19 puanı bulunuyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe, Sahasında Gölbaşıspor'u Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement