Göztepe'ye Özen'de Çare Olmadı - Son Dakika
Güncel

Göztepe'ye Özen'de Çare Olmadı

Ptt 1'inci Lig'de Adana Demirspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Göztepe'ye teknik direktör Metin Diyadin'in ayrılmasıyla göreve getirilen Önder Özen'de çare olamadı.

03.04.2016 13:12

Ptt 1'inci Lig'de Adana Demirspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Göztepe'ye teknik direktör Metin Diyadin'in ayrılmasıyla göreve getirilen Önder Özen'de çare olamadı.

Metin Diyadin yönetiminde 20 haftada 29 puan toplayan sarı kırmızılıların o dönemde lider Kardemir Karabükspor ile 9, ikinci sıradaki Vartaş Elazığspor ile arasında yalnızca 5 puan fark varken 27'nci hafta sonunda aradaki fark 19 puana çıktı. 20'inci hafta itibariyle play off hatının sadece 2 puan gerisinde olan Göztepe, şu an ise ilk 6 umutlarını tüketme noktasına geldi. Diyadin'in ayrılmasının ardından Giresunspor'a ilk maçta 3-1 kaybeden Göztepe o karşılaşmanın ardından göreve getirdiği teknik direktör Önder Özen'le beklediği çıkışı yakalayamadı.

Önder Özen'le 6 maça çıkan Göztepe, bu müsabakalarda 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet alarak sadece 5 puan toplayabildi. Metin Diyadin ile 20 karşılaşmada 1.45 puan ortalaması tutturan sarı kırmızılı ekipte bu oran Metin Diyadi'nin ayrılmasıyla 0.7'ye düştü. Metin Diyadin'le 20 mücadelede 5 mağlubiyet alan Göztepe, son 7 haftada ise 4 kez rakiplerine boyun eğdi.

Önder Özen'in performansı da camiada endişelere yol açtı. Taraftarlar, Adana Demirspor maçı sonrası deneyimli çalıştırıcıyı protesto ederken Karşıyaka derbisinin Özen'in son şansı olabileceği dile getirildi.

SAVUNMADA 2 FİRE

Adana Demirspor mağlubiyetiyle play off yarışında bir darbe daha yiyen Göztepe, savunmada Karşıyaka maçı öncesi 2 önemli kayıp verdi. Sarı kırmızılılarda sarı kart gören sağ bek Serkan cezalı duruma düşerken maçta sakatlanan Özgür'den de kötü haberler geldi. Teknik ekibin stoper pozisyonunda oynattığı orta saha oyuncusunun sağ arka adalesine darbe aldığı açıklandı. Adana Demirspor karşılaşmasının 60'ıncı dakikasında oyundan çıkmak zorunda kalan Özgür'de yırtık olabileceği belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'ye Özen'de Çare Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement