Göztepe-Yeni Malatyaspor Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Göztepe-Yeni Malatyaspor Maçı Soyunma Odaları

Göztepe-Yeni Malatyaspor Maçı Soyunma Odaları

GÖZTEPE'ye 2-0 mağlup olarak 3'üncü yenilgisini alan Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, basit goller yediklerini söyledi.

04.12.2016 20:58

GÖZTEPE'ye 2-0 mağlup olarak 3'üncü yenilgisini alan Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, basit goller yediklerini söyledi. Çok fazla pozisyon vermediklerini, ancak kendilerinin de pozisyona giremediklerini ifade eden Buz, "İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Amacımız puan farkını korumaktı, halen lideriz. Önümüzdeki maçları kayıpsız geçerek Göztepe yenilgisini telafi edeceğiz" dedi.

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ise, Yeni Malatyaspor'u yenerek çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Buruk, "İlk dakikadan itibaren önde bastık. Pozisyonlar bulduk. Özellikle rakibin hücum hattının etkili olduğunu biliyorduk, buna imkan vermedik. İlk yarı da 2-0, 3-0 yapabilirdik. İkinci yarıya da iyi başladık. Umut ve Jahovic'in koşularıyla etkili olmaya çalıştık. 2-0'dan sonra yine takımım aynı konsantrasyonunu devam ettirdi. Son 10 dakikada geri çekildik. Yorgunluk da oldu ama net fırsat vermedik. Yeni Malatyaspor sadece dışarıdan şut atabildi. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, 90 dakika bize destek verdiler. Futbolcular da çok iyi mücadele ettiler. Ligin başından beri oynadığımız en derli toplu maçlardan biriydi. Amacımız devre arasını lider bitirmek" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe-Yeni Malatyaspor Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement