Grevdeki Sağlık Çalışanları Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Grevdeki Sağlık Çalışanları Eylem Yaptı

Çalışma şartlarının iyileştirilmesi için iş bırakan sağlık çalışanları, Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önünde “G(ö)revdeyiz” yazılı pankartla eylem yaptı.

13.03.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma şartlarının iyileştirilmesi için iş bırakan sağlık çalışanları, Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önünde "G(ö)revdeyiz" yazılı pankartla eylem yaptı.

Sağlıkçılar, taleplerini dile getirmek için 14 Mart Tıp Bayramı öncesi grev yapıyor. İş bırakan sağlıkçılar Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önünde bir araya geldi. Eylem yapan grup adına açıklama yapan Dr. Tülin Korkmazgil, "Sağlık emek ve meslek örgütleri ve çalışanları olarak bizler demokratik haklarımızı kullanarak 13-14 Mart'ta temel taleplerimiz için grevdeyiz" dedi.

Sağlık çalışanlarının sorunlarına değinen Dr. Korkmazgil, "14 Mart sağlık haftası içinde, 13 Mart 2015 Cuma günü acil ve yoğun bakım gibi birimler hariç sağlık hizmeti verilen her yerde sağlık hizmeti sunmamaya, 14 Mart günü aile hekimlerinin, aile sağlığı merkezleri çalışanlarının devam eden nöbet eylemlerine destek olmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamanın ardından grup, sloganlar eşliğinde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yürüyerek eylemlerini devam ettireceklerini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Grevdeki Sağlık Çalışanları Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement