'Grinin Elli Tonu' Filmi Vizyona Girmeden Yasakları Devreye Girdi - Son Dakika
Magazin

'Grinin Elli Tonu' Filmi Vizyona Girmeden Yasakları Devreye Girdi

Müstehcen sahneleri ile olay olan film, İngiltere'de 18 yaş üstü için uygun görüldü. ABD'de ise 17 yaş sınırlaması getirildi.

06.02.2015 13:06  Güncelleme: 13:19

E.L. James´in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan filmin Malezya´da 12 Şubat´ta gösterime girmesi planlanıyordu. Fakat ülkede filmleri denetlemekle görevli olan kurul Grinin Elli Tonu´nu önce okuyan şimdi de heyecanla film uyarlamasını izlemeyi bekleyen milyonlarca kişiyi hem şaşkına çevirdi hem de hayal kırıklığına yarattı.

VİZYONA GİRMEDEN YASAKLARI DEVREYE GİRDİ

Malezya Sansür Kurulu Başkanı Grinin Elli Tonu´nun 'filmden çok pornoya benzediğini' bu yüzden yasaklandığını ifade etti. Grinin Elli Tonu´nu İngiltere´de 18 yaş üstü için uygun görüldü. ABD´de de 17 yaş sınırlaması getirildi.

´Grinin Elli Tonu´ filmi 13 Şubat´ta sinemalarda.

\'Grinin Elli Tonu\' Filmi Vizyona Girmeden Yasakları Devreye Girdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 'Grinin Elli Tonu' Filmi Vizyona Girmeden Yasakları Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • anti akp h: B. Film türkiyede de gösterime girsin. Nasıls, akp halkta din iman bırakmadı 15 28 Yanıtla
  • kamil: buna bile akp yimi kattın laf olsun torba dolsun 17 6 Yanıtla
  • melih rıza: herkes internete hucum edicek anlaşılan 14 1 Yanıtla
  • Tın tın: Azdın mı büşra 12 0 Yanıtla
  • Sanat: Filmi merakla bekliyorum. Umarım Türkiye'de yasaklanmaz. Cinselliğin dinle müslümanlıkla ilgisi olduğunu düşünen arkadaşa katılmıyorum. Bu tarz şeyleri herkes yaşıyor. Sadece bizim halkımız gizli saklı yapıyor hatta daha kötüsünü yapıp namuslu ayaklarına yatıyor. Müslüman bit insan da bunu yapmaz o şekilde düşünürsek "kimsemkimim" adlı yorumcu 1 3 Yanıtla
  • pınar canyürek: nemfomanyak filmine sanatsal yaklaşan ama bunu başaramayan bir film olmuştur. gece itibarı ile izledim. resmen kadın fetişmini sanata sanrürleyen kalitesiz bir film. beğenemedim. ayrıca merak eden arkadaşlar için 0 0 Yanıtla

Advertisement