GSK'dan KBB Hekimlerine Canlı Rinoplasti Ameliyatı Deneyimi - Son Dakika
Sağlık

GSK'dan KBB Hekimlerine Canlı Rinoplasti Ameliyatı Deneyimi

GSK, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Kliniği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Taşkın Yücel'in gerçekleştirdiği rinoplasti ameliyatını canlı yayınladı

24.11.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın lider araştırmacı aşı ve ilaç şirketlerinden GSK, hasta odaklılık değerini merkeze alarak, dijitaldeki her yansımasını tüm sağlık çalışanlarına ihtiyaçları olduğu an, istedikleri şekilde ulaştırma idealiyle hareket ediyor. Bu çerçevede, hekimlere ulaşmak ve onlara farklı deneyimler yaşatmak üzere oluşturulan dijital platformlara önem veren GSK, www.onlinegsk.com adresi üzerinden Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Kliniği Öğretim Görevlisi ve Yüz Plastik Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Taşkın Yücel'in gerçekleştirdiği rinoplasti ameliyatını canlı olarak yayınladı. 23 Ekim 2014, saat 12.00'de gerçekleştirilen rinoplasti ameliyatına, 44 merkezden 837 hekim bağlandı. Duyarlı tasarım ve HD görüntü kalitesiyle sunulan ve yüzde 49'u mobil cihazlardan takip edilen canlı yayında 58 dakika 22 saniyelik ortalama izlenme süresi elde edildi.

Operasyon süresince 100'ün üzerinde soru yanıtlanarak interaktif bir toplantı gerçekleştirildi.

Hekimlerin geri bildirimlerini de önemseyen GSK, yayın sonrasında ameliyatı online olarak takip eden hekimlere, deneyimleriyle ilgili sorular yöneltti. Hekimlerin yüzde 96'sı projeyi beğendiklerini dile getirirken, yüzde 99'u ise ameliyatı izledikleri online portalı arkadaşlarına önereceklerini söyledi. Yüzde 98'i ise projenin farklı konularda devamlılığının olmasını istediğini belirtti. GSK bu sonuçlardan yola çıkarak, Ocak 2015'te ikinci bir interaktif online ameliyat gerçekleştireceğini duyurdu.

Sadece GSK çalışanları ve sağlık çalışanlarının, üye olarak faydalanabildiği, www.onlinegsk.com'da KBB hekimlerine yönelik yeni deneyimler paylaşılmaya devem edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık GSK'dan KBB Hekimlerine Canlı Rinoplasti Ameliyatı Deneyimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement