GS TV'de Fatih Terim'i Yok Saydılar - Son Dakika
Spor

GS TV'de Fatih Terim'i Yok Saydılar

GS TV\'de Fatih Terim\'i Yok Saydılar

GS TV'nin hazırladığı şampiyonluk klibinde sarı-kırmızılı takımın başında 6 şampiyonluk yaşayan Fatih Terim'e bir saniye bile yer verilmedi.

29.05.2015 11:07  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın resmi televizyonu, kulübün 110 yıllık tarihinde kazanılan 20 şampiyonluğu 5 dakikalık bir klipte sarı-kırmızılı taraftarlara armağan olarak sundu. Ancak bir ayrıntı dikkati çekti.

TERİM'E YER VERİLMEDİ

AMK Spor'da yer alan habere göre; 1961 yılından başlayan ilk şampiyonlukla beraber günümüze kadar bütün şampiyonlukların hikayesi ve teknik direktörler ellerinde kupayla gösterildi. Mustafa Denizli, Jupp Derwall, Mircea Lucescu da bunlardan birkaçıydı. Ancak tek başına Galatasaray'a 6 şampiyonluk getiren Fatih Terim'in bir saniyelik bile görüntüsüne yer verilmemesi şaşkınlık yarattı.

REKOR KIRAN TERİM'İ YOK SAYDILAR

1996-2000 yılları arasında üst üste 4 kez Galatasaray'a şampiyonluk getirerek rekor kıran ardından 2011-2012 ve 2012-2013 yıllarında yine 2 kez kupayı getiren Terim görüntülerde yoktu.

FATİH AKYEL VAR İMPARATOR YOK

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye giden Fatih Akyel'in kupayı kaldırdığı görüntülerine bile yer verilirken, Terim sadece 2012-2013 yılındaki bütün futbolcularla beraber yer aldığı görüntüde ekrana yansıdı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor GS TV'de Fatih Terim'i Yok Saydılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • masal: SEN PARA ICIN TAKIMI SAT GIT SONRA GS TV DE CIKCAM DIYE BEKLE PARALARINLA IYI YASAMLAR. 4 1 Yanıtla
  • Gökhan Köksal : Fatih terim,i yok sayan zihniyet takım bile olamaz 0 4 Yanıtla
  • ceketsiz: Adam tarafsızlığınıda hiçe sayıyor çinçon a topçu öneriyor ama ne hikmetse herzaman sözde kadirşinaslığı ile öğünen çinçon adamı anmıyor bile ne diyelim budamı gol değil 2 1 Yanıtla
  • musti: işte gerçek gs li ler bunlar hiç kimseyi yaptıgından dolayı ödüllendirmez öneli olan kulup dimi cincon kardeşler 1 1 Yanıtla
  • tuRabi: :d 1 0 Yanıtla
  • anti fenev: Fatih hoca tarih yazdı bunlar fasafiso işler dünya durdukça Fatih hoca hatırlanacak,haa bu arada ezikler fenevle alakalı olsunlar messi ve ronaldo feneve gelmek için üste para vereceklermiş.. 0 1 Yanıtla
  • Corc: Ayıp loo 0 1 Yanıtla
  • Ford: Valla mıla 0 0 Yanıtla
  • Ali ÇEKOSLAVAKYALILAŞTIRAMADIKLARIMIZDANMISINIZ: İmparatoru önce eleman yaptılar, sonra hiçe saydılar. 0 0 Yanıtla

Advertisement