Gta: San Andreas, Xbox 360'a Bir Kez Daha Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Gta: San Andreas, Xbox 360'a Bir Kez Daha Geliyor

Gta: San Andreas, Xbox 360\'a Bir Kez Daha Geliyor

Grand Theft Auto serisinin özellikle ülkemizde en çok sevilen oyunu GTA: San Andreas, Xbox 360'a güncellenmiş grafiklerle tekrar geliyor.

24.10.2014 17:01

Grand Theft Auto serisinin özellikle ülkemizde en çok sevilen oyunu GTA: San Andreas, Xbox 360'a güncellenmiş grafiklerle tekrar geliyor.

Geçtiğimiz sene iOS, Android ve Windows Phone işletim sistemleri için çıkışını gerçekleştiren Grand Theft Auto San Andreas, bu sene onuncu yılı şerefine Xbox 360'a gelişmiş grafiklerle tekrar geliyor. Mobil platforma gelişmiş kaplamalar ve yansıma efektleriyle gelen oyun, daha da geliştirilmiş grafikler ile birlikte Xbox 360'a gelecek.

Bu güzel haberden sonra bazı ufak sorunları da söyleyelim. Eğer oyunu daha önce Xbox Live üzerinen aldıysanız bu yeni sürüme ücretsiz geçiş bulunmamakta. Ayrıca eski oyundaki kayıtlarınızı da yeni oyuna geçiremeyeceksiniz. 2012 yılında PlayStation 3'e çıkmış olan oyunun yeni sürümünün gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

720p grafikler, geliştirilmiş yansımalar ve achievement desteği ile gelecek olan yeni Grand Theft Auto San Andreas'ı çıkar çıkmaz Xbox Live Marketplace'den, yani buraya tıklayarak alabilirsiniz.

The post GTA: San Andreas, Xbox 360'a Bir Kez Daha Geliyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Gta: San Andreas, Xbox 360'a Bir Kez Daha Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement