Gülebak, Gazetecileri Aynı Çatı Altında Buluşmaya Çağırdı - Son Dakika
Güncel

Gülebak, Gazetecileri Aynı Çatı Altında Buluşmaya Çağırdı

Gülebak, Gazetecileri Aynı Çatı Altında Buluşmaya Çağırdı

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞÇGD) Başkanı Tahir Gülebak, kentteki gazeteci derneklerini tek çatı altında toplanmaya çağırdı.

30.07.2015 20:37

Şanlıurfa'da Geçtiğimiz aylarda kurulan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği, dernek binasının inşaat sürecini tamamlayarak medya çalışanlarını bir araya getirdi.

Dernek Başkanı Tahir Gülebak, yeni yapılan dernek binasında düzenlediği ilk toplantısında birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Gülebak çağrısında, "Diğer dernek başkanlarına buradan bir çağrı yapmak istiyorum.Gelin birlik ve beraberliğimizi koruyalım.Tek çatı altında toplanalım, bir dernek binamız var vekongreye gidelim.Gazeteciler başkanını seçsin ve gerekirse ben aday olmam.Yeter ki gazetecilerimizin sesi olalım" ifadelerini kullandı.

İLK ZİYARET ÇİFTÇİ'DEN

Dernek binasına yapılan ilk ziyareti gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ziyaretinde dernek binasının biten kısımlarını gezdi. Çiftçi, Şanlıurfa basınına kazandırılan güzel bir dernek binası olduğunu belirtti.

Basın mensuplarının böyle bir yeri hak ettiğini söyleyen Çiftçi, "Dernek başkanı Tahir beye ben basın mensupları adına teşekkür etmek istiyorum. Sahadaki basın mensupları böyle bir yeri hak ediyordu. Şanlıurfa'nın eski evlerini andıran bu bina gerçekten bizleri çok sevindirdi" dedi.

ÇİFTÇİ: BİRLİK VE BERABERLİKTEN YANAYIZ

Çiftçi, birlik ve beraberlikten yana olduklarını vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Çalışan gazetecilerimizin toplumda nasıl bir liste ile karşı karşıya kaldığını biliyoruz ve bilen yöneticileriz.Bilgeler anlamında da gazeteci arkadaşlarımın çok zor koşullarda çalıştığını, toplumun sesi olduğunu, kamuoyunu bilgilendirme anlamında canları pahasına da olsa risk taşıdıklarını biliyoruz. Bizlerde yerel yöneticiler olarak bu arkadaşlarımızın yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz. Şanlıurfa'mız güzel bir şehir hepimiz birlik ve beraberliği göstermemiz gerekiyor. İnşallah sevgi şehri yapacağız kültür şehri yapacağız kardeşçe omuz omuza gönül gönüle hep birlikte yürüyeceğiz diyorum."

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sahada çalışan basın mensuplarıyla sohbet etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gülebak, Gazetecileri Aynı Çatı Altında Buluşmaya Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement