200 bin TL değerinde bakır çalan hırsızların polisi arayan vatandaşa sözleri pes dedirtti: Bir şey olmaz abla - Son Dakika
3. Sayfa

200 bin TL değerinde bakır çalan hırsızların polisi arayan vatandaşa sözleri pes dedirtti: Bir şey olmaz abla

İstanbul'daki bir bakır atölyesinden 200 bin TL değerinde bakır çalan hırsızların polisi arayan vatandaşlara "Bir şey olmaz abla" demesi pes dedirtti. Polisler her yerde bakır hırsızlarını arıyor.

23.08.2021 21:18  Güncelleme: 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Güngören'deki bir bakır atölyesine girerek içeriden 200 bin TL değerinde bakır çalan hırsızların kendilerini uyaran ve polisi aradığını belirten vatandaşlara pişkin bir şekilde, 'Çağır abla bir şey olmaz' diyerek cevap vermesi pes dedirtti.

SABAH SAATLERİNDE GİRDİLER

Geçen hafta Perşembe günü sabah saat 05.30 sıralarında Güngören Sanayi Mahallesi Oğuzhan Sokak'taki bakır ham madde dükkanına hafif ticari araç ile gelen hırsızlar dükkanın 5 kilidini kırarak kapısını açtı ve içeriden yaklaşık 1 buçuk ton bakır çaldı. Çalınan bakırların değerinin 200 bin lira olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

PİŞKİN PİŞKİN "BİR ŞEY OLMAZ ABLA" DEMİŞLER

Dükkandan gelen sesler üzerine balkona çıkan vatandaşların hırsızlara, 'Polisi aradım geliyorlar' demesi üzerine hırsızlar pişkin bir şekilde, 'Bir şey olmaz abla ya' diyerek cevap vermesi pes dedirtti.

"7 YILLIK EMEĞİMİZ 15 SANİYEDE GİTTİ"

İş yeri sahibinin kardeşi Cihat Birdemir, "Dükkan sahibinin kardeşiyim. Saat 5 buçuk 6 civarıydı sabah namazından sonra. Komşular görmüş hırsızların siyah bir arabayla geldiği, 3-4 kişinin dükkanımızı soyduğu görülmüş. 5 kilit olmasına rağmen çok rahat tavırla soydukları komşular tarafından görülmüş. Bu kadar rahat takılmaları gerçekten çok dikkat çekici. Hatta bir komşumuz orada çağırdım polis geliyor demesi üzerine 'çağır abla bir şey olmaz' demesi. İçeride bakır hammaddesi bulunuyor. Yaklaşık 2 ton civarı bu da 200 bin liraya tekabül ediyor. 7 yıllık emeğin 15 saniyede gitmesi gibi bir şey oluyor. Umarım hırsızlar da malımız da bulunur" şeklinde konuştu.

200 bin TL değerinde bakır çalan hırsızların polisi arayan vatandaşa sözleri pes dedirtti: Bir şey olmaz abla
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 200 bin TL değerinde bakır çalan hırsızların polisi arayan vatandaşa sözleri pes dedirtti: Bir şey olmaz abla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yusufun Babası: Caydırıcılık yok ki , adam doğru söylemiş , bişey olmaz 7 0 Yanıtla
  • Emre Sivri: Tck nın geldıgı son noktadır bu hırsızın verdıgı cevap 3 0 Yanıtla
  • Etirol Orhan: çünkü polisler biliyor kimlerin çaldığını o yüzden bir şey olmaz diyorlar 0 0 Yanıtla
  • Ergin Yıldız: Toplaşıp üç beş kişi anırtamadiniz mi,ha onlarin ha sizin dükkanınız,kardes degilmiydik!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement