Güngören'de Kutlu Doğum Coşkusu Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Güngören'de Kutlu Doğum Coşkusu Yaşandı

Güngören\'de Kutlu Doğum Coşkusu Yaşandı

Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası’nda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

28.04.2015 10:54

Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası'nda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kutlu Doğum Haftası'na özel etkinlik gerçekleştirdi. Tasavvuf Müziği Koro Konseri, Kültür Sanat Kursiyerleri tarafından gerçekleştirildi. 'Kutlu Doğum' temalı konser tasavvuf müzikleriyle başlayan ve sema gösterisiyle devam eden etkinlik, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Güngören Kültür Merkezi'ndeki Kutlu Doğum etkinliğinde ise Müzehhibe Safiye Ocaklı ve Hattat Mehmet Arif Vural tarafından yapılan eserlerden oluşan '40 Altın Hadis Sergi' açılışı Mustafa Karataş tarafından yapıldı. Sergi açılışının ardından program, Mehmet Hacıismailoğlu'nun şiir dinletisiyle başladı. İzleyenlere duygusal anlar yaşatan şiir dinletisinin ardından, Mustafa Karataş gelen misafirlere, efendimizin hayatı, kişiliği, peygamberliği ile ilgili sohbetle devam etti. Vatandaşın sorularını cevaplandıran Karataş, peygamberimiz hakkında ayrıntılı bilgileri içeren bir sohbet gerçekleştirdi.

Düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programlarında vatandaşa gül, lokum, gül kolonyası, kitap ve hadis-i şerif yazılı magnetler dağıtıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güngören'de Kutlu Doğum Coşkusu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement