Güntekin Onay: Anlatsam Bu Televizyon Kapanır - Son Dakika
Spor

Güntekin Onay: Anlatsam Bu Televizyon Kapanır

Güntekin Onay, futbol maçlarında yaşanan hakem hatalarıyla ilgili konuşurken, "Ferguson'un hakemler hakkında söylediklerini anlatsam televizyon kapanır." dedi.

17.10.2014 09:48  Güncelleme: 09:51

NTV Spor yorumcusu Güntekin Onay, Spor Merkezi'nde yeşil sahalarda yaşanan hakem hatalarını değerlendirdi. Onay, "Herkes Premier Lig'i beyefendi sanır. Ben Alex Ferguson'un hakemler hakkında söylediklerini anlatsam..." Hakem hatalarının sadece ülkemizde olmadığının altını çizen Onay, "Her ligde hakem hataları oluyor. Sadece bizim ülkemizde fazla konuşuluyor" dedi.

"BU TELEVİZYON KAPANIR"

Birçok Avrupa ülkesinde bu tür sıkıntıların yaşandığını kaydeden Onay, "İtalya hakem hatalarıyla çalkalanıyor. Premier Lig'de bir süre hakem olayları yaşanıyor. Ben, Alex Ferguson'un kariyeri boyunca hakemler hakkında söylediklerini canlı yayında anlatsam... RTÜK, bu televizyonu kapatır. İnsanların sandığı gibi İngiltere de beyefendi bir ortam yok" ifadelerini kullandı.

Güntekin Onay: Anlatsam Bu Televizyon Kapanır
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Güntekin Onay: Anlatsam Bu Televizyon Kapanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GÜRKAN: bizler hatalar olmuyor demiyoruzki sadece artık bunları aşalım diyoruz ha bide artık lütfen siz yorumcular saatlarca iki üç tane maçı yorumlamayın. türkiyede yüzlerce maç oynanıyor sizlere bakıyoruz üç yada dört maça saatlaer ayırıyorsunuz sonrada ülkenin futbolunda gelişme bekliyorsunuz beklemeyin olmaz. vatandaş önce yöresinin kentinin takımlarını desteklemdigi sürece maçlarına gitmedigi sürece, ürünlerinden almadıgı sürece kombinesini almadıgı sürece ülkede hiç bir şey OLMAZ 6 2 Yanıtla
  • Kara: Bu nedir arkadaş? Herkeste aynı terane. . Biliyorsanız bir şey konuşun. . Suçu bilip konuşmamakta aynı suçu işlemiş kadardır. . Sevilen adamsın vesselam da yapma böyle şeyler. . 2 5 Yanıtla
  • Haskürt: Bu adama katılıyorum boş konuşmaz Hatasız kul olurmu? 4 1 Yanıtla

Advertisement