Günün Dedikodusu: İphone 6'da Kavisli Kenarlar ve Ekran Olabilir - Son Dakika
Teknoloji

Günün Dedikodusu: İphone 6'da Kavisli Kenarlar ve Ekran Olabilir

Günün Dedikodusu: İphone 6\'da Kavisli Kenarlar ve Ekran Olabilir

Mac Otakara tarafından ileri sürülen yeni bilgiler dikkatlerden kaçmıyor.

24.04.2014 15:04
Hasan Uğur Nayır - -

Yeni iPhone aslında iPhone'lar hakkında çok fazla söylenti var. Ancak elde somut bir kanıt yok. Japon blog Mac Otakara'nın yeni raporuna göre iPhone 6'da yuvarlak kenarlar ve buna eşlik eden ekran yer alacak.


"Güvenilir kaynaklar" gerekçe gösterilerek belirtilenlere göre Samsung Galaxy S III tasarımındaki gibi kavisli kenarlar olabilir. Mac Otakara özellikle ekranlar ve ekran tasarımları konusunda Apple ürünlerinde sağlam bir geçmişe sahip. Daha önceki öngörülerinin bir kısmı da gerçek çıkmıştı.



Apple'ın sözde iPhone tasarımı Japon şirket Squair'ın Bumper'ına benziyor. Yuvarlatılmış kenarlara yerleştirmek için hafif kavisli bir ekran camının da Apple'ın tasarım planlarının bir parçası olduğu söyleniyor. Ekran camının dış bükey özelliği olmayacak gibi gözüküyor, ancak yuvarlak kenarları ana gövde ile aynı hizaya oturacak.


iPhone 6'da iPhone 5 ve 5S'teki gibi çift cam kaplı anten pencerelerinin yer alacağı raporda belirtiliyor. Kesin method bilinmemekle birlikte, Apple "Antennagate" olarak bilinen anten fiyaskosu olmaması için önlem alacak gözüküyor. Bu da aslında genel anten düzeninde önemli değişiklikler olacağı anlamına geliyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Günün Dedikodusu: İphone 6'da Kavisli Kenarlar ve Ekran Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement