Guus Hiddink, Fenerbahçe'nin Gündeminde Yok - Son Dakika
Spor

Guus Hiddink, Fenerbahçe'nin Gündeminde Yok

Vitor Pereira'ya yolları ayırma noktasında olan Fenerbahçe'de Guus Hiddink'in yeni teknik direktör adayları arasında olmadığı öğrenildi.

14.08.2016 09:07

Dün akşam ülkesine giden ve burada Record Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Vitor Pereira'ya Fenerbahçeyönetimi resmi internet sitesinden sert tepki gösterirken, asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım da Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelerek antrenmana katılmayan Pereira hakkında noter eşliğinde zabıt tutturmuştu.

HİDDİNK GÜNDEMDE YOK

Yolların resmen ayrılmadığı Vitor Pereira'nın yerine is ligin başlamasına kısa bir süre kala arayışlar devam ediyor. Manuel Pellegrini, Roberto Carlos, Thomas Schaaf, Aykut Kocaman gibi isimlerin yanında medyada Guus Hiddink adı da yer almıştı. Ancak yöneticilerin Guus Hiddink'le ilgili olumsuz görüş sahibi oldukları ve Hollandalı teknik adamla çalışmak istemedikleri öğrenildi.

KOCAMAN SESLERİ

Sarı lacivertlilerde gün içinde AS başkan İsfendiyar Zülfikaroğlu attığı tweetle taraftarı heyecanlandırmıştı. Zülfikaroğlu, 'Gönlümde Kocaman bir Sevgi var Sarı Lacivertli renklere!!' diyerek Aykut Kocaman'ı işaret etmişti.

Guus Hiddink, Fenerbahçe\'nin Gündeminde Yok
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Guus Hiddink, Fenerbahçe'nin Gündeminde Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement