Güvenlik Yok, Müdahale İse Suyla Yapılıyor! - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Yok, Müdahale İse Suyla Yapılıyor!

Güvenlik Yok, Müdahale İse Suyla Yapılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi liselerarası futbol turnuvası devam ediyor. Ancak turnuvada sağlık görevlisinin olmadığı ve güvenlik önleminin alınmadığı ortaya çıktı.

11.05.2016 12:13

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Yenice Spor Kompleksinde düzenlediği liselerarası futbol turnuvasında sağlık görevlisi ve güvenlik görevlilerinin bulunmadığı kaydedildi. Geçtiğimiz gün başlayan ve son dört lisenin final mücadelesi verdiği turnuvada finalde birinci olan takım oyuncularına dizüstü bilgisayar, 2.olan takıma tablet, 3. olan takıma da kol saatleri verilecek. Öğrenciler birincilik için kıyasıya mücadele ederken ancak turnuvada en çok dikkat çeken ise detay ise güvenlik önlemlerinin olmaması ve maçta sakatlanan oyunculara müdahale edecek sağlık personelinin veya ambulansına bulunmaması oldu. Gecen yılki turnuvaya göre katılım az olsa da bazı taraftarların hakemleri tehdit ettikleri hatta kovaladıkları da iddia ediliyor.
Maçta sakatlanan oyunculara liseler öğrencileri kendi imkanlarıyla sadece bir şişe su ile müdahalede bulunuyor. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Güvenlik Yok, Müdahale İse Suyla Yapılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement