Güzel Bir Puanla Devreyi Kapatmak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Güzel Bir Puanla Devreyi Kapatmak İstiyoruz

Güzel Bir Puanla Devreyi Kapatmak İstiyoruz

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’un antrenörü Levent Zoroğlu, 18 Aralık Pazar günü ağırlayacakları M.S.K. Urfa maçına dair açıklamalarda bulundu.

16.12.2016 15:38

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Levent Zoroğlu, 18 Aralık Pazar günü ağırlayacakları M.S.K. Urfa maçına dair açıklamalarda bulundu.

İdman öncesi açıklama yapan Zoroğlu, "Şu anda hedeflediğimiz yerdeyiz, ama son maçta alabileceğimiz bir maç. Geçen hafta söylediğimiz gibi hedef olan iki maça çıktık. İlkini çok şükür kayıpsız atlattık. Şimdi ikincisine hazırlanıyoruz. Takımın durumu gayet iyi. Geçen hafta güzel bir mücadele ile güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bu hafta da aynı şekilde mücadele edip, Urfa maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz. Güzel bir puanla devreyi kapatmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Daha kalabalık bir ortam bekliyoruz. Geçen hafta güzel seyircimiz vardı. Bizi çok iyi desteklediler. En sıkıntılı olduğumuz dönemlerde destekleriyle bizi bir üste çıkarttılar. Bu ilk devrede son maçımız. Seyircilerimizden, ailelerimizden, güzel bir ortamda güzel bir maç izlemeye davet ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Güzel Bir Puanla Devreyi Kapatmak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement