Hababam Sınıfı'nın Öğrencileri 24 Kasım'da Okudukları Okulda - Son Dakika
Güncel

Hababam Sınıfı'nın Öğrencileri 24 Kasım'da Okudukları Okulda

Hababam Sınıfı\'nın Öğrencileri 24 Kasım\'da Okudukları Okulda

Hababam Sınıfı’nın unutulmaz öğrencileri Halit Akçatepe, Ahmet Arıman ve Tuncay Akça, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde okudukları okulu ziyaret etti.

24.11.2013 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullarını gezen Hababam’ın unutulmaz öğrencileri hayata veda eden arkadaşlarını anarken duygusal anlar yaşadı.

Yeşilçam'ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı'nın haylaz öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okudukları okulu ziyaret etti. Validebağı Öğretmen Evi olarak hizmet veren okullarını ziyaret eden öğrenciler okudukları sınıfı gezerek, ders zili çalarken koştukları merdivenlerden yıllar sonra yeniden yürüdü. Duygusal anlar yaşayan Hababam'ın unutulmaz öğrencileri yaşadıkları güzel anıları ve hayata veda eden arkadaşlarını anarken gözyaşlarını tutamadı.

Hababam’ın öğrencilerini gülüşüyle çileden çıkartan Bacaksız lakaplı Tuncay Akça, ziyaretten çok duygulandığını dile getirerek, “Ağladım. Hem çok güzel, hem çok duygulu. Ağlamamak elde değil” dedi.

Rol arkadaşları Adile Naşit ve Kemal Sunal'ı anarken gözleri dolan Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman ise, konuşmakta güçlük çekti.

Hababam Sınıfı’nın anılarının yaşatılması gerektiğini belirten Arıman, bir daha eski Hababam Sınıfı’nın çekilemeyeceğini söyledi. Arıman, “Biz o zamanlar belki kendimizin farkında değildik. Yıllar sonra Kemal Sunal'ın ne kadar müthiş bir sanatçı olduğunu gördük” dedi.

“HABABAM SINIFI YENİDEN ÇEKİLMEZ. O HAVAYI, RUHU BULAMAZSIN”

Okulu sık sık ziyaret ettiğini belirten Güdük Necmi lakaplı yılların emektar oyuncusu Halit Akçatepe ise, “Ne zaman gelsem bana o günleri hatırlattığı için duygulanıyorum, hoşuma gidiyor. Bu gün Öğretmenler Günü. Öğretmenler Günü’nde burada olmak beni daha da mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Akçatepe, Hababam Sınıfı’nın yeni versiyonunda rol aldığını fakat, eski Hababam ruhunu yaşamadığını dile getirerek, “Türkiye’de bütün filmler yeniden çekilebilir ama bir tek Hababam Sınıfı yeniden çekilmez. Olmasına imkan yok. O havayı, ruhu bulamazsın. Geçti, gitti o dönem” diye konuştu.

Hababam Sınıfı’nın efsane öğrencilerine portre resimleri hediye edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hababam Sınıfı'nın Öğrencileri 24 Kasım'da Okudukları Okulda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement