Hagi'nin Manevi Kızı, Şampiyon Tenisçiymiş - Son Dakika
Spor

Hagi'nin Manevi Kızı, Şampiyon Tenisçiymiş

Indian Wells finalinde Jankovic'i yenerek kupaya uzanan Simona Halep, çocukluğundan beri Hagi'nin desteklediği sporculardan birisi olduğu ortaya çıktı.

24.03.2015 10:28  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Indian Wells Masters'ta şampiyon olan 23 yaşındaki Rumen tenisçi Simona Halep, hikayesiyle dikkat çekiyor.

HAGI'NİN YARDIMLARIYLA BÜYÜDÜ

Tıpkı Gheorghe Hagi gibi Köstence doğumlu bir Makedo-Romen olan Simona, çocukluğundan beri Galatasaray efsanesinden büyük destek ve yardım gördü. Halep'in ailesine yüklü miktarda yardım yaptığı haberini yalanlasa da Hagi, "Küçüklüğünden beri çok çalışıyor ve elde ettiği başarılar tamamen onun. Simona'yla gurur duyuyorum" demişti.

AMELİYAT ÖNÜNÜ AÇTI

Sabah'ın haberine göre; Bir dönem profesyonel futbol oynamış Stere Halep'in kızı olan Simona, Justin Henin'den bu yana gelmiş en teknik tenisçi olarak gösteriliyor. Dünya 3 numarası ayrıca büyük göğüslerinin hareket kabiliyetini kısıtladığı düşünerek bir operasyon geçirmiş ve öngördüğü gibi başarısını artırmıştı.

1- Hagi ile aynı bölgede doğan ve efsane gibi Makedo-Romen (Aromanyalı) olan Simona Halep, çocukluğundan beri Hagi'den büyük destek gördü.

2- Romanya tarihinin en iyi futbolcusu olarak görülen Hagi, dünyanın en teknik kadın tenisçilerinden biri haline gelen Simona'nın gelişim sürecini yakından takip etti.

3-Göğüslerinin spor kariyerini etkilemesi üzerine bir operasyon geçiren Halep, bu kararının semeresini aldı ve ATP dünya sıralamasında ilk 3'e kadar yükseldi.

4-Önceki gün Indian Wells Masters'ta zafere uzanan 23 yaşındaki Simona Halep, yakın geleceğin en iyi tenisçilerinden biri olarak gösteriliyor.

Hagi\'nin Manevi Kızı, Şampiyon Tenisçiymiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hagi'nin Manevi Kızı, Şampiyon Tenisçiymiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tom: Bende alacam bi manevi kız herşeyiyle ilgilenirim 3 4 Yanıtla
  • mtn: Acab simdi nesi??? 0 5 Yanıtla

Advertisement