Hakan Ural: Soyunurum Reytingleri Patlatırım - Son Dakika
Magazin

Hakan Ural: Soyunurum Reytingleri Patlatırım

Kanalların yayın politikası ve reyting ölçümleri hakkında veryansın eden Hakan Ural, çarpıcı örnekleriyle izleyenleri güldürdü.

18.10.2014 15:08  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanalların yayın politikası ve reyting ölçümleri hakkında veryansın eden Hakan Ural, çarpıcı örnekleriyle izleyenleri güldürdü. Kanatürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Hakan Ural, dizi-film sektöründe çalışanların yüzde 80'inin işi bilmediğini söyledi. İşte Ural'ın canlı yayındaki açıklamaları:

''BURADA BİR SOYUNURUM''

Reyting ölçümlerine hiç bir zaman inanmadım. Adil değil. Yanlış yapıyoruz. Kriterin ne? Neyi, neye göre ölçüyorsun? Mesela bir projeyi veriyorsun. Yönetim kurulu var, bilmem nesi var falan belirli nedenlerden geçiyorsa onun arkasında duracaksın. O projenin kanal olarak sence bir değeri olduğu için yayınlıyor olacaksın. Arkasında dur! Reyting ise bütün kriterimiz afedersiniz ama ben çok abuk subuk bir şey yaparak da reyting alırım. Sırf reyting alırım diye beni tut orada. Bir tek bunu konuşuyorsak... Şimdi ben burada bir anda soyunurum Allaaah! Reytingler patladı. Ötekisi o kanalda yapar onu. Ötekisi diğer kanalda abukluk yapar. 'E reyting istemiyor musunuz? Alın size reyting!' derler o zaman adama. İşte böyle olmaz.

''BUGÜNE KADAR BİLDİĞİMİZİ SÖYLEDİK, KOMPLEKSLENDİ ADAMLAR''

Ben inanamıyorum bu sektördeki yetersizliklere! Artık doğruları söylemiyorum. Bakmayın, burada konuşuyorum. Bu sektörü bildiğini sanan bir çok isan konuşuyor. Sadece 'Ha, tabi, öyle ' diyorum. Çünkü bugüne kadar bildiğimizi söyledik, komplekslendi adamlar.

Hakan Ural: Soyunurum Reytingleri Patlatırım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hakan Ural: Soyunurum Reytingleri Patlatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • UKKUS;: Hadi ya, Aydemir Akbaş soyunsa senden daha çok reyting yapar. En azından tecrübesi (!) var. . . 5 0 Yanıtla

Advertisement