Hakim Suçlu Olduğuna İnandığı Sanığa Karşı Çaresiz Kaldı - Son Dakika
Güncel

Hakim Suçlu Olduğuna İnandığı Sanığa Karşı Çaresiz Kaldı

Hakim Suçlu Olduğuna İnandığı Sanığa Karşı Çaresiz Kaldı

ALMANYA'nın Köln kentinde yılbaşı gecesi düzenlenen kutlamalarda yüzlerce kadının cinsel tacize uğradığı iddiaları ülkede büyük yankı uyandırmıştı.

15.09.2016 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALMANYA'nın Köln kentinde yılbaşı gecesi düzenlenen kutlamalarda yüzlerce kadının cinsel tacize uğradığı iddiaları ülkede büyük yankı uyandırmıştı. Cinsel saldırılara karışan çok sayıdaki Kuzey Afrikalı mülteci tespit edilmiş haklarında soruşturma açılmıştı. Köln'de soruşturması tamamlanan ve hakim karşısına çıkarılan sanıklardan biri de Kuzey Afrikalı mülteci 20 yaşındaki Mehdi B...

DELİLLER YETERSİZ

Uyuşturucu bulundurmak ve çok sayıda hırsızlığa adı karışan sanığın duruşmasında hakimin çaresizce sarf ettiği sözler damgasını vurdu. 30 kişilik grupla birlikte yılbaşı gecesi kadınlara cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan sanık için hakim, "Senin suç mahallinde olduğunu biliyoruz. Ama deliller yetersiz" dedi. Sanık daha önce karıştığı hırsızlık olayları, biletsiz yolculuk yapmak ve uyuşturucu bulundurmak suçlarından altı ay hapis cezası aldı. Mahkeme hakimi sanığın ayrıca sınır dışı edilmesi için dosyasının inceleneceğini de belirtti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Hakim Suçlu Olduğuna İnandığı Sanığa Karşı Çaresiz Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement