Half Life 3 Söylentileri Hakkında Valve Yanıt Verdi - Son Dakika
Teknoloji

Half Life 3 Söylentileri Hakkında Valve Yanıt Verdi

Half Life 3 Söylentileri Hakkında Valve Yanıt Verdi

Half Life 3 Söylentileri…Bitmiyor…Bitmiyor… Artık yılan hikayesine dönen yapımın ne olacağını gerçekten kimse bilmiyor.

25.07.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

half-life-3-çıkacak-mı-valve-yanıt-verdi-gabe-nawell-cevap-verdi

Half Life 3 Söylentileri…Bitmiyor…Bitmiyor…

Artık yılan hikayesine dönen yapımın ne olacağını gerçekten kimse bilmiyor. Dün gece saatlerinde You Know adlı YouTube kanalında bir söylenti ortaya atıldı ve bu iddia Valve ile ilgili ayrıca Half Life 3'le ilgili spekülasyonlar paylaşıldı. Bu konunun ardından Valve yetkililerine ulaşmaya çalışan oyunculara bir yanıt olarak Marc Laidlaw dayanamayıp çıktı ve açıklama yaptı.

Söylentilere yanıt veren Half Life serisinin tasarımcı ve senaristlerinden Laidlaw, "Valve'ın iç işleri hakkında bir yorum yapamam fakat gördüğüm kadarıyla birileri trollük peşinde. Half Life 1'i 1997 senesinde ertelediğimizden beri bu tip söylentileri yaşıyoruz. Bilinmeyen kaynaklar kendilerini Valve'ın içindenmiş gibi gösterip insanları kandırmaya çalışıyorlar. Şunu söyleyebilirim ki, Valve'da çalışmaya başladığımdan beri bildiğim tek şey var: korku, Valve projelerinin gidişat yönünü etkileyecek son şeydir." dedi.

"Eğer senaryo tamamlandıysa neden oyunla uğraşmak yerine çizgiroman ya da kitap çıkarmıyorsunuz?" sorusuna ise Laidlaw, "Burada bir yanlış anlaşılma bulunuyor çünkü Half Life'ın hikayesi oyundan başka bir yerde devam edemez. Bu yapılamaz. Çünkü hikayeyi oyun motoruyla yapabildiğimiz yeniliklere bağlı olarak şekillendiriyoruz. Hikaye, bu oyunun bir parçası. Oyundaki dövüş ve bulmaca elementleri olmadan böyle bir hikayeyi ortaya koyamayız. Half Life hikayesi, oyunu oynadığınız sürece güzelleşir." cevabını verdi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Half Life 3 Söylentileri Hakkında Valve Yanıt Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement