Haliliye Tiyatro Grubu Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Haliliye Tiyatro Grubu Çalışmalarını Sürdürüyor

Haliliye Tiyatro Grubu Çalışmalarını Sürdürüyor

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediyesi, tiyatro alanında sanatçı yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

29.01.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan tiyatro kursunda, kursiyerlere tiyatro eğitimi verilirken, Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu'da ilk oyununu sergilemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 2 ay önce açılan tiyatro kursunda, kursiyerlere uzman eğitimciler tarafından drama eğitimi veriliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında devam eden tiyatro kursunda kursiyerlerin yanı sıra, Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu da "27 Mart Dünya Tiyatro Günü"nde Mustafa Acar'ın yazdığı "Soluk Alma Vakti" adlı tiyatro oyununu sergilemek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kurs hakkında bilgi veren tiyatro eğitmeni İbrahim Halil Yılmaz, şunları söyledi:"Haliliye Belediyesi tiyatro ekibi olarak, 2 aya yakındır çalışmalarımız sürüyor. Sayın Başkanımız Fevzi Demirkol'un desteğiyle ortaya çıkmış bir ekibiz. Haliliye Belediyesi tiyatro ekibi olarak burada kursta veriyoruz. Katılmak isteyen kursiyerlerimiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilir. Destekleri için Haliliye Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz."

Kursiyerler ise zamanlarını Haliliye Belediyesi'nin açmış olduğu tiyatro kursunda geçirmelerini sağlayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Tiyatro Grubu Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement