Hamza Hamzaoğlu'nun Alacağı Ücret Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu'nun Alacağı Ücret Belli Oldu

Galatasaray, KAP'a yaptığı açıklamada Hamza Hamzaoğlu'na sezon sonuna kadar 500 bin dolar ödeneceğini duyurdu.

02.12.2014 10:12  Güncelleme: 10:31

Futbol takımının teknik direktörlüğüne Hamza Hamzaoğlu'nu getiren Galatasaray'da sözleşmenin detayları belli oldu. 2014-15 sezonu için anlaşan sarı-kırmızılılar, Hamzaoğlu'na 500 bin dolar ve kazanılması durumunda Süper Lig ile Türkiye Kupası primi ödeyecek.

500 BİN DOLAR ÖDENECEK

Sarı-kırmızılı kulüp Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şu şekilde;

"Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Hamza Hamzaoğlu arasında 2014-2015 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Teknik Direktör'e, 2014/15 sezonu için toplam 500.000 Usd ücret ödenecektir.

İKİ KUPAYI DA KAZANIRSA PRİM ALACAK

Teknik Direktör'e ayrıca, 2014/2015 Sezonunda Süper Lig Şampiyonluğu'nun kazanılması halinde net 150.000 Usd prim ve Türkiye Kupası'nın kazanılması halinde net 100.000 Usd ödenecektir."

MANCINI VE PRANDELLI'YE CÖMERT DAVRANMIŞLAR

Sözleşmeye göre Sarı-Kırmızılı yönetim, Mancini ve Prandelli'ye karşı çok daha cömert davranmıştı! Mancini şampiyonluk durumunda tam 1 milyon 250 bin Euro kazanacaktı. Prandelli'nin şampiyonluk primi de 1 milyon dolar olarak belirlenmişti. Hamzaoğlu'na Türkiye Kupası'nı kaldırması halinde de 100 bin dolar ödenecek. Mancini'nin kupa primi 500 bin Euro, Prandelli'nin ise 500 bin dolardı.

Hamza Hamzaoğlu\'nun Alacağı Ücret Belli Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu'nun Alacağı Ücret Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hakan bektaş: yeter çok bile vermişler hamza o parayı 6 ayda kazanamazdı zaten 2 10 Yanıtla
  • serdar: çok az elin yabancısına milyon ero ları verirsiniz türk lere çerez parası verirsiniz nasıl bir adalet bu 11 0 Yanıtla
  • EGE: Yeni yönetim Hak etmeden çok yüksek rakamlar alan futbolcuları da bir bir gönderecekler diye bekliyoruz. Hamza'ya gelince para konusu onun için çooook öte planlarda. O ruhu ile geldi ve tek amacı yok olmaya yüz tutmuş GS ruhunu geri getirmek. Başarılı olacağına sonuna kadar inanıyorum. Tek yapması gereken futbolcular arasında kaynaşmayı sağlamak, yabancı Türk guruplaşmasını ortadan kaldırmak. Bunu başardığı anda futbolcuların kalitesini hiç kimse tartışmıyor zaten. 5 2 Yanıtla
  • e.h.: işte büyük gs tebrikler, , , , , , , , , , , , , , yakışır, , , , , , , , , , , , , utanın. . . . 1 3 Yanıtla
  • Hacı: Getiremeyen düşünsün : 0 0 Yanıtla

Advertisement