Hamzaoğlu: Burak Değişikliği İçin Özür Diliyorum - Son Dakika
Spor

Hamzaoğlu: Burak Değişikliği İçin Özür Diliyorum

Hamzaoğlu: Burak Değişikliği İçin Özür Diliyorum

Rizespor karşısında rahat bir galibiyet alan sarı kırmızılıların teknik patronu önemli açıklamalarda bulundu.

25.01.2015 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin ikinci yarısının ilk maçında Çaykur Rizespor karşısında 2-0 kazanan Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz'ı oyuna aldığı için pişman olduğunu söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Hamzaoğlu hem transfer hem de Burak Yılmaz'ın yaşadığı üzücü sakatlık hakkında açıklamalarda bulundu.

Önce maçı değerlendiren Hamzaoğlu, "İyi başladık, tempolu başladık, golü de bulduk. Tempoyu düşürmeden devam ettik. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. 90 dakika boyunca isteyen, coşkulu bir takım vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi

"ÖZÜR DİLİYORUM"

Karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlığı nedeniyle 11'de yer almayan Burak Yılmaz'ın oyuna alan Hamzaoğlu, yıldız oyuncunun sakatlanmasıyla yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Üzgün olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Burak konusunda bile bile lades olduk. İki idmanı tamamlamıştı. Burak 'Çok iyiyim hocam, sorunum yok.' dedi. Bunun üstüne kadroya aldık. Hamit'i oyuna alacaktık ama Burak ile göz göze geldik. Zaten oyuna girmek istiyordu. Hafif bir sertlik oluşmuş aynı bölgede. Çok ciddi bir sorunu yok. 'İdman maça benzemez, rakip etkisi var, ani depar atman gerekir.' diye de uyardım. Gol pası da gelince Burak koşmadan duramaz. Ben önce Burak'tan ve taraftarımızdan bu hatamdan dolayı özür diliyorum. Oyuncu her zaman oynamak ister. Hata tamamen benim." ifadelerini kullandı.

"TRANSERE İHTİYACIMIZ VAR"

Bugün kadrtoda kendine yer bulan Koray'ı tebrik eden Hamzaoğlu transfer konusunda ise, "Koray çok iyi oynadı bugün. Hakan ile çok uyumluydular. Bugün Koray çok iyi oynadı ama stoper ihtiyacımız var. Mecbur değiliz ama bütçemize uygun bir isim bulursak alacağız. Görüştüğümüz oyuncular var. Rizespor'a da başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hamzaoğlu: Burak Değişikliği İçin Özür Diliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement