Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi Çalıştırmaya Sıcak Bakıyorum - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi Çalıştırmaya Sıcak Bakıyorum

Adı Fenerbahçe ile anılan Hamza Hamzaoğlu, "Igor Tudor Galatasaray'a gittikten sonra 'Galatasaray'ı üzmeyeyim' düşüncesi gitti, Fenerbahçe'ye gidebilirim." dedi.

21.02.2017 13:55  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı şu aralar sık sık Fenerbahçe ile anılan tecrübeli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, teklif gelmesi halinde sarı lacivertli kulübe sıcak bakabileceğini açıkladı.

KAPI ÇALINACAK

Dick Advocaat ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de '3 kupalı' teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun adı ciddi bir şekilde anılırken, sarı lacivertli yönetimin önümüzdeki günlerde yeni sezon için Aykut Kocaman'la beraber Hamza Hamzaoğlu'nun kapısını çalacağı iddia edildi.

GALATASARAY TUDOR İLE ANLAŞIYORSA...

'Fenerbahçe Hamza Hamzaoğlu ile anlaşacak' iddialarından sonra deneyimli teknik adam StarSpor'a çok önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftaya kadar 'Ben Galatasaray'a mâl olmuş biriyim bizi sevenleri üzmeyelim' düşüncesine sahip olduğunu ifade eden Hamzaoğlu, Tudor'un sarı kırmızılı kulübe imza atmasından sonra bu düşüncesini değiştirdiğini, Fenerbahçe camiasına gerçekten sıcak baktığını söyledi.

(Star)

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe\'yi Çalıştırmaya Sıcak Bakıyorum
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi Çalıştırmaya Sıcak Bakıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement