Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar'dan İkametgâh Daveti - Son Dakika
Yerel

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar'dan İkametgâh Daveti

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar\'dan İkametgâh Daveti

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, belediye hizmetlerinin daha iyi ve güzel yapılabilmesi için farklı şehirlerde bulunan Hanönülü vatandaşların ikametgâhlarını Hanönü’ne almaları için çalışma başlattı.

25.11.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, belediye hizmetlerinin daha iyi ve güzel yapılabilmesi için farklı şehirlerde bulunan Hanönülü vatandaşların ikametgahlarını Hanönü'ne almaları için çalışma başlattı.

Başkan Uçar yaptığı açıklamada, "İlçemizin 3 bin - 4 bin olan yaz nüfusu, kış aylarında 2 bin civarına düşmektedir. Bu sebeple ilçemize yapılacak hizmetler ve devletten alınan hizmet payı, nüfus endeksli olduğu için '31 Aralık Nüfusu' baz alınmaktadır" dedi.

Uçar, belediyecilik hizmetleri ve devlet kurumlarındaki verimliliğin artırılması için, yılın büyük bir çoğunluğunu memleketlerinde geçiren, ancak ikametgahları farklı şehirlerde olan vatandaşları bu konuda gereken hassasiyeti göstermeye, ikametgahlarını 31 Aralık tarihine kadar da olsa Hanönü'ne almaya davet ederek, "31 Aralık'a kadar ikametlerini Hanönü'ne alan hemşehrilerimiz yeni yılın ilk gününde kayıtlarını yeniden güncelleme imkanına sahiptir. Bu konuda sivil toplum örgütlerine ve sosyal medyadaki grup yöneticilerine de büyük görevler düşmektedir. İkametgah adreslerinin, 2015 yılı içindeki nüfus sayımında geçerli olması için 31 Aralık tarihine kadar ilçemize alınması gerekmektedir" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar'dan İkametgâh Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement