Hanönü'de Aile Saadeti Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Hanönü'de Aile Saadeti Konulu Konferans Düzenlendi

Hanönü'nde kadınlara yönelik Aile Saadeti konulu konferans gerçekleştirildi.

09.03.2016 15:48  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hanönü ilçesinde kadınlara yönelik "Aile Saadeti" konulu konferans gerçekleştirildi.

Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta konuşan İlçe Müftüsü Osman Sağlam, ahlaki bilgilere sahip, aile olmanın sorumluluğunu taşıyan, bilinçli bireylerle huzurlu ve sağlıklı bir toplum oluşturma vizyonuyla müftülük bünyesinde Aile İrşad ve Rehberlik Bürosu oluşturduklarını söyledi.

Söz konusu büronun müftülük bünyesinde hizmet veren dini bir danışma birimi olduğunu anlatan Sağlam, "Büromuza bizzat gelerek başvuruda bulunan, telefon ve mail yoluyla ulaşan bütün vatandaşlarımıza kuşatıcı ve kucaklayıcı bir yaklaşımla dini danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunuyoruz" dedi.

Aileyle ilgili konularda kurumlarla işbirliği yapacaklarını dile getiren Sağlam, "Bütün vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren aile içi sorunlar, kadınlarımızın maruz kaldığı şiddet ve ayrımcılık, insan hakları ihlalleri, töre cinayetleri, intihar, çevre duyarlılığı, kötü ve zararlı alışkanlıklarla mücadele gibi sosyal konularda ihtiyaç duyanlara dini açıdan rehberlik hizmeti veriyoruz. Dinimizin aileye verdiği değeri anlama ve kendi aile değerlerimizin yaşatılmasını sağlamak ve yanlış dini anlayışları gidermek açısında çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hanönü'de Aile Saadeti Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement