Hasan Şaş: Erkan Zengin, Olcan ve Yasin'den Çok Daha İyi Oyuncu - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş: Erkan Zengin, Olcan ve Yasin'den Çok Daha İyi Oyuncu

Galatasaray eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, "Erkan Zengin; Olcan Adın ve Yasin Öztekin'den çok daha iyi oyuncu. Biz zamanında istedik, 11 milyon Euro istediler." dedi.

11.01.2015 21:00  Güncelleme: 21:07

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, NTV Spor'da yayınlanan 90+ programında transfer gündemini yorumladı ve Fenerbahçe'nin Erkan Zengin ile Ozan Tufan girişimi hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

"ERKAN 3,5-4 MİLYON EURO EDER"

Erkan Zengin'in, G. Saray'ın sezon başında transfer ettiği kanat oyuncuları Olcan ve Yasin'den iyi olduğunu belirten eski antrenör, "Erkan Zengin'e 2 az. 3,5-4 eder Erkan. Ben Erkan Zengin'i Fenerbahçe'de banko oynatırım. Erkan, Ozan Tufan'a göre kendini daha iyi göstermiş bir oyuncu. Ozan 8-9 aydır bizim futbol hayatımızda. Erkan'ın sanki yararlı olabilecek bir şeyi var. Olcan ve Yasin'den çok daha iyi oyuncu Erkan Zengin" ifadelerini kullandı" ifadelerini kullandı.

"OZAN İÇİN 5,5 MİLYON EURO ALSIN, DUA ETSİN"

Ozan Tufan için 10 milyon euro bonservis bedeli istenmesini eleştiren Şaş, " Bursaspor, Ozan Tufan için 10 milyon Euro istemiş. Bunlar euronun kaç lira olduğunu biliyor mu? Ozan Tufan kanat takıp uçsa bile 10 milyon Euro etmez. 10 milyon euro artık yok. Kulüplerin bunu bilmesi lazım. Bursasporlu bir yöneticinin 10 milyon euroya oyuncu satamayacağını bilmesi lazım. 4 milyon euro çok iyi paradır. Fenerbahçe kulübü de iyi rakam vermiş. Demek ki 5,5 milyon euroda anlaşılacaktı. 5,5 çok büyük para. Alsın 5,5 milyonu dua etsin" dedi.

"BİZ DE ERKAN ZENGİN'İ İSTEDİK, 11 MİLYON EURO İSTEDİLER"

Erkan Zengin için Galatasaray'da görev yaptığı dönemde girişim yaptıklarını itiraf eden yorumcu, "Zamanında biz de istedik Erkan Zengin'i aradık, 11 milyon lira istediler. Hocam 11 trilyon, hemen alalım dedim. 4, 4.250 milyon euro falan ediyordu. Sonra tekrar aradılar, "benim dilim sürçtü dedi, 11 milyon euro diyecektim" dendi" diye konuştu.

Hasan Şaş: Erkan Zengin, Olcan ve Yasin\'den Çok Daha İyi Oyuncu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hasan Şaş: Erkan Zengin, Olcan ve Yasin'den Çok Daha İyi Oyuncu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • PÜTÜRGELİ: HASAN ŞAŞ SENİ SEVERİM AMA YAPTIĞIN TESPİTİN YASİN OLANINA KATILIYORUM ANCAK OLCAN TÜRKİYENİN HAGİ SİDİR FIRSAT VERİLSE BU ÇOCUK KALE DAHİL HER YERDE OYNAR ÇİFT AYAK SÜRAT PAS TEKNİĞİ HEPSİ BİR ARADA ERKAN ZENGİN BİRAZ MATMAZEL GİBİ 6 23 Yanıtla
  • Gececi: ey futbol musvettesi seni bu açıklamayi yaparak ne gecti eline Kendi oyuncunun moralini bozacak açıklamalar yapmak ne kadar dogru yasinde olcan da tavie yapar oynamazsa haklidirlar bence Erkan iyi olabilir ama basin karsisinda Çıkıp Erkan ikisindende iyidir diyemezsin Unutma onlar halen Galatasaray Futbolcusu 7 11 Yanıtla
  • Mardin turku: Siz eksik kalin zaten 6 1 Yanıtla
  • Onur y: Beni yormayın 3 2 Yanıtla
  • Rasko: ÖZGÜVENİ YÜKSEK BİR FUTBOLCU BENCE ÇOK RAHATLIKLA FENERDE OYNAR KEŞKE ALSALAR. . . 2 2 Yanıtla

Advertisement