Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hatay'dan Kısa Kısa

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Tayfur Sökmen Tıp Fakültesi'ndeki devir teslim törenine katıldı.

14.12.2014 10:59

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Tayfur Sökmen Tıp Fakültesi'ndeki devir teslim törenine katıldı.

Kaya, 2002 yılından bu yana göre aldığı üniversitede, önemli hizmetler yaptığını dile getirerek bundan sonraki yıllarda ise MKÜ'ye rektör olarak daha fazla mesai harcayacağını kaydetti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Kökoğlu, düzenlenen devir teslim töreniyle görevini Prof. Dr. Yusuf Önlen'e devretti.

Tören, plaket ve çiçek takdimlerinin ardından çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Arsuz'da yol açma çalışmaları

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol açma, onarım ve çevre yolu düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme esnasında açıklamada bulunan Culha, imar terki yapılan yolların açılması çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Yol çalışmalarını çok önemsediklerini ifade eden Culha, "Bu yollar kentin çehresini değiştireceği gibi, ilçemizin de gelişmesi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için çok önemli. Daha öncede Karaağaç ve Beyköy mahallelerimizde yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirmiştik. Akçalı, Arpaçiftlik, Höyük ve Gözcüler Mahallelerindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından, ekiplerimiz Çetillik Mahallesi'ne planlanan program dahilinde devam edecek" diye konuştu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement