Hatsu 23 Nisan'ı Çocuklarla Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Hatsu 23 Nisan'ı Çocuklarla Geçirdi

Hatsu 23 Nisan\'ı Çocuklarla Geçirdi

HATSU, İskenderun Gençlik Merkezi'nin organizasyonunda Belen'in Çerçikaya Mahallesi, Çerçikaya İlkokulu'nu ziyaret ederek çocuklar ile bir araya geldi.

26.04.2016 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Dağ Çiçeklerini Koklamaya Gidelim" parolasıyla yapılan organizasyona HATSU'yu temsilen Strateji ve Geliştirme Dairesi Başkanı Necati Güreş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, İSTE Sivil Havacılık Yüksek Okulu öğrencileri ve Müdürü Nuriye Güreş, İskenderun Motor Sporları Kulübü ve Başkanı Ayhan Encami, İskenderun Offroad Kulübü, TODER (Toplumsal Dayanışma Derneği) üyeleri ve başkanı Ferdane Kekeç, İskenderun Doğa Koleji ile İnayet Dingiltepe, Anatolian Tigers MC Kulüp, İskenderun Fotoğraf ve Sanat Severler Kulübü'nün yanı sıra Bilge Kitap Evi destek verdi.

Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, ziyaretçileriyle unutulmaz anlar yaşadı. HATSU'nun çocukları güneşten korumak için dağıttığı şapka ve diş fırçalama alışkanlığı edinmeleri için dağıttığı diş fırçası ile macunlarını alan çocukların heyecanları görülmeye değerdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatsu 23 Nisan'ı Çocuklarla Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement