Hayaller Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri'nde Renkleniyor - Son Dakika
Güncel

Hayaller Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri'nde Renkleniyor

Faber-Castell'in desteğiyle Rahmi M. Koç Müzesi ve S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi düzenlenen Faber-Castell Yaratıcılık Atölyesi çalışmalarında çocuklar renkli tasarımlar yapıyor, hayallerini bin bir renge boyuyor.

19.08.2015 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rahmi M. Koç Müzesi

Etkinlik: 'Tasarım Atölyesi; Hayallerle Dolu Küçük Evler'

Yer: Fenerbahçe Vapuru

Tarih: 22 Ağustos Cumartesi

Saat: 11.00 – 12.30

Yaş: 4 - 6 Yaş Arası

Etkinlik detayı: Çocuklar, müzede ziyaretçilerini bekleyen Hayallerle Dolu Küçük Evler Sergisini gezdikten sonra edindikleri bilgileri sanatla birleştirerek kendi bebek evlerini tasarlıyor ve böylece küçücük evlere büyük hayallerini sığdırıyorlar. Faber-Castell Yaratıcılık Atölyesi kapsamında gerçekleşen etkinliğe katılım için biletler www.biletix.com üzerinden temin edilebilir. Atölye için kişi başı katılım ücreti 50 TL.

S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi

Etkinlik: 'Ben ve Çizgiler'

Yer: S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi

Tarih: 22 Ağustos Cumartesi

Saat: 11.00 – 13.00

Yaş: 2009 - 2010 doğumlular

Etkinlik detayı: Bu atölye çalışmasında çocuklar, kitap süsleme sanatının temel kuralları olan örüntü ve simetri konusunda eğlenceli keşifler yapıyor. Doğadaki simetri ve örüntüye dikkat çekilen oyunlar oynuyor, çizgi çalışmaları yapıyor ve kendi isimlerinin ilk harflerinden oluşan bir sayfayı süslüyorlar. Detaylı bilgi için 0216 550 97 62 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Etkinlik: 'Bahçede Gizlenmiş Kaligrafi'

Yer: S.Ü Sakıp Sabancı Müzesi

Tarih: 22 Ağustos Cumartesi

Saat: 14.00 – 16.00

Yaş: 2005 - 2006 doğumlular

Etkinlik detayı: Doğadaki görüntülerden esinlenerek hazırlanmış kaligrafi örneklerini inceleyen çocuklar Sakıp Sabancı Müzesi'nin bahçesinde bir keşfe çıkıyor. Bahçede kadrajlarına giren çizgisel görüntülerdeki harfleri bulup fotoğraflarını çekiyorlar. Bu fotoğrafları atölyede harf kompozisyonlarından oluşan resimlere dönüştürüyorlar. Detaylı bilgi için 0216 550 97 62 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayaller Faber-Castell Yaratıcılık Atölyeleri'nde Renkleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement