Hayrabolu'da Evsel Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin Çalışmadığı İddiası - Son Dakika
Güncel

Hayrabolu'da Evsel Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin Çalışmadığı İddiası

Hayrabolu ilçesinde yapımı tamamlanan evsel atıksu i·leri biyolojik arıtma tesisi'nin çalışmaması nedeniyle İlçede su baskınların meydana geldiği iddia edildi.

05.02.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrabolu ilçesinde yapımı tamamlanan evsel atıksu i·leri biyolojik arıtma tesisi'nin çalışmaması nedeniyle İlçede su baskınların meydana geldiği iddia edildi.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu yaptığı açıklamada, ilçeye yapılan arıtma tesisinin çalışmadığını ve sel baskınlarının meydana geldiğini ileri sürdü.

İlçede yağan yağmur ve kar yağışı dolayısıyla sel baskınlarına maruz kaldıklarını belirten Altayoğlu, şunları söyledi:

"İlçemizde sabah saatlerinde başlayan yağmur ve kar yağışı sonrasında gördük ki yapılan yağmur suyu hatları düzenli bir şekilde çalışıyor. Ancak kanalizasyonlarımızda bugün ciddi anlamda sıkıntılar oldu. Özellikle Sanayi Sitesi bölgemizde taşkınlar meydana geldi. Bunun da temel sebebi maalesef ilçemizde açılışı yapılan arıtma tesisinin 50 gündür faaliyete geçmemesi. Arıtma sistemi faaliyete geçmediği için kanalizasyonlarda taşkınlar oluşuyor ve halk sağlığını ciddi anlamda tehdit ediyor. Ben Devlet Su İşleri yetkililerinden acilen bu konuya müdahale etmelerini bekliyorum. Arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçmesini istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayrabolu'da Evsel Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin Çalışmadığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement