Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu'da ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor.

03.07.2014 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrabolu ilçesinde ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor.

Hayrabolu  Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  ramazan ayı boyunca etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinliği, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar izledi.

Sivrisinek ilaçlama çalışmaları devam ediyor

İlçede sivrisinek ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halkın rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi için ilaçlama çalışmalarının  aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Donanımlı araç ve teknik personel tarafından açık alan uygulamalarına başlandığını kaydeden Altayoğlu, "Ekiplerimiz yeşil alanlar, park ve bahçeler, durgun su birikintileri ile mesire alanlarını sivrisinekle mücadele kapsamında ilaçlıyor" diye konuştu.

Buğday tarlasında yangın

Hayrabolu  ilçesinde 6 dönüm buğday tarlası yandı.

Tatarlı Mahallesi'nde bulunan buğday tarlalarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tarlada çalışan vatandaşların yardımıyla söndürüldü.

Alevlerin ilerlemesini önlemek amacıyla traktörlerle tarlanın bazı yerlerine setler yapan vatandaşlar, yangını büyümeden kısa sürede söndürdü.

Yangında 6 dönümlük alan zarar gördü. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement