Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu'da SYDV yardımları.

03.10.2014 15:15

Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV)  673 vatandaşa yardımda bulunduklarını belirtti.

Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eylül ayında nakdi olarak 673 yardıma muhtaç vatandaşa yardımda bulunulduğu söyledi.

SYDV olarak eylül ayında 85 bin 950 lira yardımda bulunduklarını ifade eden  Orhan, "Aile yardımları olarak 100 kişiye  24 bin 900 lira,  562 kişiye 56 bin 200 lira bayram yardımı, 10 kişiye 2 bin 350 lira eğitim materyali yardımı, 1 kişiye de 500 lira yangın yardımı yapıldı" dedi.

Belediye Başkanı Altayoğlu, personeli ile bayramlaştı

Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu, belediye personeli ile bayramlaştı.

Altayoğlu, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramların Türk toplumunda özel bir yeri olduğunu söyledi.

Bayramların insanlar arasında dargınların barıştığı, aradaki soğukluğu gideren özel günler olduğunu belirten Altayoğlu, "Belediyemizde işçimizle, memurumuzlahepimiz bir bütünüz. Kendi aramızda dargınlık, küskünlük soğukluk yok ve olmamalı da, Hayrabolu'muz için barışık bir çalışma içerisinde olmalıyız. Çalışmalarımızm kurumsal bir yapı içerisinde hizmet etme aşkıyla devam edecektir. Personelimizin huzurlu ortamda çalışması için elimizden geleni yapacağız. Tüm hemşehrilerimin ve personelimin bayramını kutluyorum" dedi.

Toplantıya, belediye başkan yardımcıları, daire başkanları ve personel katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement