Heal Your Life -Affet ve Özgürleş - Son Dakika
Kültür Sanat

Heal Your Life -Affet ve Özgürleş

Heal Your Life -Affet ve Özgürleş

Eğitimin AmacıBağışlamak,affetmek hepimizin hayatında dokunulması gereken bir alan bizim çoğu zaman yumuşak karnımız.

26.10.2016 10:04

Eğitimin Amacı

Bağışlamak,affetmek hepimizin hayatında dokunulması gereken bir alan bizim çoğu zaman yumuşak karnımız. Bazen ailemize,kimi zaman çevremize, yan masa başındaki arkadaşımıza, bize hak ettiğimiz gibi davranmadığını düşündüğümüz yakınımıza ama en çok kendimize kızgınlıklar kırgınlıklar besliyoruz. Besliyoruz, büyütüyoruz işin içinden çıkılmaz bir hal aldığını sandığımız o an belki aynı duyguları taşıyan başka güzel ruhlarla bir arada affederek ya da buna niyet ederek hafifliyoruz. Birbirimize yoldaş,kanal ve ışık oluyoruz.

Eğitimin İçeriği

Meditatif çalışmalarla, müziklerle iç dünyamıza bir yolculuğa çıkacağımız,o içimizde saklanmış el uzatılmayı bekleyen güzel ruhla buluşmamız,ayna çalışması ve paylaşımlarla geçecek olan zaman ve kargaşa içerisinde kendimize verilmiş bir nevi bir armağan.

Eğitimin Katılımcıya Kazandıracakları

Unutulan kendine ait değerlerle yüzleşme, hayat yolunda sırtımıza bir yük olarak binen öfke,affedememenin verdiği duyguyu bırakma,rahatlama eğitim sonrası cebimizde kalanlardan sadeced bir kaçı olacak.

Eğitime Kimler Katılabilir

Kendini seven,sevmeye hazır olan adım atmak isteyen,merak eden herkes.

Eğitimin Süresi

3.5 saat

Eğitim Ön koşulları

Bu eğitim öncesinde alınması gereken herhangi bir eğitim ya da herhangi bir ön koşul yok.  "Yüklerimden kurtulayım" artık demek ya da buna niyet etmek hatta sırf merak edip gelmek bile serbest.

Eğitim İçin En Az Katılımcı Sayısı

6

Eğitim Verileceği Adres

Şişli

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Heal Your Life -Affet ve Özgürleş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement