Hem Kitap Okudular, Hem Adana'yı Tanıdılar - Son Dakika
Yerel

Hem Kitap Okudular, Hem Adana'yı Tanıdılar

Hem Kitap Okudular, Hem Adana\'yı Tanıdılar

Toros İlkokulu 3M sınıfı öğrencileri ‘Kitap, Kent ve Çocuk’ temalı etkinlik kapsamında yıl boyunca hem kitap okudular hem de Adana’nın tarihi mekânlarını gezip tarihçelerini öğrenme fırsatı buldu.

02.06.2016 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toros İlkokulu 3M sınıfı öğrencileri 'Kitap, Kent ve Çocuk' temalı etkinlik kapsamında yıl boyunca hem kitap okudular hem de Adana'nın tarihi mekanlarını gezip tarihçelerini öğrenme fırsatı buldu.

Toros İlkokulu 3M Sınıf Öğretmeni Dilek Kısaoğlu rehberliğinde gerçekleştirilen 'Kitap, Kent ve Çocuk' temalı etkinlik kapsamında öğrenciler şehrin tarihi mekanlarını gezerek ilgililerden tarihçeleri hakkında bilgi aldı. Tarihi mekanları ziyaretleri sırasındaysa sınıf öğretmenleri Dilek Kısaoğlu'nun önerdiği klasik kitapları büyük bir keyifle okudu.

Toros İlkokulu 3M Sınıf Öğretmeni Dilek Kısaoğlu'nun projesi kapsamında öğrenciler Yağ Cami, Büyüksaat, Kazancılar Çarşısı, Ramazanoğlu Konağı, Ziya Paşa Anıtı, Ramazanoğlu Medresesi, Ulu Cami, Taşköprü ve şehrin sembol yapılarından biri haline gelen Sabancı Merkez Camii'ni ziyaret etti.

Sınıf öğretmenleri Dilek Kısaoğlu'nun 'Kitap, Kent ve Çocuk' temalı yaşadıkları şehri tanıma ve kitap okuma alışkanlığını geliştirme amaçlı projeden memnun kalan öğrenciler, "Öğretmenimize bu çalışması için çok teşekkür ederiz. Bu proje kapsamında hem şehrimizdeki tarihi mekanları gezip tarihçelerini öğrenme fırsatı bulduk hem de zaten okumamız gereken kitapları okul ve ev dışındaki farklı mekanlarda okuma keyfini tattık. Öğretmenimizin bize kazandırdığı bu güzel yöntemi sonraki yıllarda da devam ettirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hem Kitap Okudular, Hem Adana'yı Tanıdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement