Henden'den İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Henden'den İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Müjdesi

Henden\'den İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Müjdesi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Rıfkı Henden, “Önümüzdeki dönem İş Sağlığı ve Güvenli Bölümünü açacağız. Bu bölümle birlikte yaklaşık 100 öğrenciyi daha okulumuza kazandıracağız” dedi.

07.04.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Rıfkı Henden, "Önümüzdeki dönem İş Sağlığı ve Güvenli Bölümünü açacağız. Bu bölümle birlikte yaklaşık 100 öğrenciyi daha okulumuza kazandıracağız" dedi.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e hayırlı olsun ziyaretinde yaptığı konuşmada, okul bünyesinde yapılacak çalışmalar ve projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alaplı Meslek Yüksek Okuluna daha çok öğrenci getirebilmek için yeni bölümler açacaklarını belirten Henden, Alaplı Belediyesine katkı vermek için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e görevinde başarılar dileyen Henden, "Görevinizde başarılar diliyorum. Alaplı'nın kalkınması ve büyümesi için Alaplı Meslek Yüksek Okulu olarak bizlere ne göver düşüyorsa yapmaya hazırız. Okulumuza daha fazla öğrenci kazandırmak için yeni bölümler açmayı planladık. Önümüzdeki dönem İş Sağlığı ve Güvenli Bölümünü açacağız. Bu bölümle birlikte yaklaşık 100 öğrenciyi daha okulumuza kazandıracağız. Üzücü olan, okulumuzun genişlemesi ve büyümesi için yeterli alanımız yok. Yeni bir bina yapacak arsamız yok. Şayet olsaydı okulumuzu daha da büyütebilirdik daha fazla öğrenciyi Alaplı'ya kazandırabilirdik. Buda ilçe ekonomisi için fayda sağlardı. İnşallah önümüzdeki günlerde ilçemize ve okulumuza karşılıklı katkı sağlayacak projelerle birlikte oluruz" dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Rıfkı Henden'in ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirterek, ilçenin menfaatleri için her türlü yardımlaşmaya açık olduklarını söyledi.

Ziyarette CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, CHP Alaplı Belediye Meclisi Üyesi Ramazan Akdeniz ve Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Eyüp Yanar da hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Henden'den İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement