Henry'nin Rekoruna Göz Dikti - Son Dakika
Spor

Henry'nin Rekoruna Göz Dikti

Henry\'nin Rekoruna Göz Dikti

Premier Lig takımlarından Arsenal'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mesut Özil, takımdaki hedefleri hakkında açıklamalar yaptı.

20.01.2016 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig takımlarından Arsenal'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mesut Özil, takımdaki hedefleri hakkında açıklamalar yaptı.

En son Premier Lig şampiyonluğuna 2004 yılında ulaşan Arsenal'ın bu sezon zirvede yer almasındaki en büyük paylardan birine sahip olan yetenekli oyuncu, Fransız yıldız Thiery Henry'nin elinde bulunan Premier lig'de bir sezonda en fazla asist yapan oyuncu olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor.

Sponsoru olan markaya açıklamalarda bulunan Mesut "Premier Lig'de futbol çok hızlı oynanıyor. Bu yüzden karar vermek için fazla zamanınız olmuyor. Burası dünyanın en iyi liglerinden birisi. Bu yüzden lii domine debilmeniz için her zaman formunuzun zirvesinde olmalısınız" dedi.

"Amacım asist rekorunu kırmak"

OzilQnA-1 (1)

Fransız yıldız Thiery Henry'nin elinde bulunan Premier lig'de bir sezonda en fazla asist yapan oyuncu olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor Mesut, takımına katkı sağlamanın çok iyi bir his olduğunu söyleyerek "Çok iyi oyuncularla birlikte oynadığınız zaman oyunu elinize almakta zorlanmıyorsunuz. Buradaki amacım Premier Lig tarihinde en fazla asist yapan oyuncu olabilmek" ifadelerini kullandı.

"Kariyerimdeki en iyi an Dünya Kupası'nı almamızdı"

Arsenal ile 2 FA Kupası kazanmanın harika bir duygu olduğunu sözlerine eleyen 27 yaşındaki oyuncu "Ancak Dünya Kupası'nı kaldırmak kariyerimdeki en iyi andı. Turnuva öncesinde bizden çok ciddi bir beklenti vardı. Biz de özellikle Brezilya karşısındaki performansımızla bu beklentileri boşa çıkartmadık" dedi.

Mesut Özil bu sezon Arsenal formasıyla Premier Lig'de çıktığı 20 maçta 16 asist yapmayı başardı. Mesut sezon sonuna kadar 4 asist daha yapaması durumunda Thiery Henry'nin elinde bulunan Premier Lig tarihinde bir sezonda en fazla asist yapan oyuncu unvanına ortak olacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Henry'nin Rekoruna Göz Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement