Hilvan'da Girişimcilik Kursları Başladı - Son Dakika
Güncel

Hilvan'da Girişimcilik Kursları Başladı

Hilvan\'da Girişimcilik Kursları Başladı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde KOSGEB girişimcilik kursu başladı.

05.02.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Hilvan Belediyesi tarafından organize edilen ve organizasyonun finanse edildiği KOSGEB girişimcilik kursuna büyük ilgi gösteriliyor.

Günümüzdeki en büyük sorun olan işsizlik sorunu azaltmak ve iş istihdamı yaratmak amacıyla, Hilvan Belediyesi ve KOSGEB işbirliği içinde yeni girişimcilik kurslarını başlattı. Bu yıl üçüncüsü yapılan KOSGEB girişimcilik kursuna başlayan 30 girişimci kursiyeri, 9 günlük bir eğitimin ardından sertifikalarını alacak.

Kalifiye elemanların yetiştirilmesi amacıyla başlatılan girişimcilik kursunu ziyaret eden Hilvan Belediye Başkan Vekili Halil Hatipoğlu, "Hilvan Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile başlatılan girişimcilik kursu Hilvan ve Hilvan'da işsiz gençlerimiz için çok büyük fırsattır. Temennimiz işsiz olan genç kardeşlerimize iş imkanları elde ettirmek ve Hilvan'a katkıda bulunmalarını sağlamaktır. İnşallah bu kursa katılan herkes kendi işini kurup iş için dışarıya bağımlı kalmaktan kurtulur. Bu kursa katılan bütün kardeşlerime şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hilvan'da Girişimcilik Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement