Hızal, Şarkışla İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hızal, Şarkışla İlçesini Ziyaret Etti

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül'ü ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'u ziyaret etti.

09.06.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül'ü ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'u ziyaret etti.

Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede bulunan şehit ve gazi aileleri hakkında bilgi verdi. Şehitlerin memleketin çimentosu olduğunu vurgulayan Gül, Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ilçede yapacağı çalışmaları birlikte organize edeceklerini belirtti.

Hızal ise derneğin çalışmaları hakkında Gül'e bilgi verdi. Şehit aileleri ve gazilerin yoğun olduğu ilçelerde çalışma başlattıklarını ve bu kapsamda da ilçede bir temsilcilik açmak istediklerini belirterek, "Buradaki şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sıkıntılarını bize iletecek bir temsilci seçtik. İnşallah bundan sonraki sorunlarımızı sayın kaymakamımızla birlikte temsilci arkadaşımızla da paylaşacağız" dedi.

Hızal, daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuz, şehit ve gaziler sayesinde vatanın bütünlüğünün korunduğunu vurgulayarak, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olacaklarını söyledi.

Oğuz, ilçede şehit ailelerinin talep ettiği bir Şehitler Parkı yapacaklarını da belirtti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hızal, Şarkışla İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement