Hizan'da "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi - Son Dakika
Yerel

Hizan'da "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi

Hizan\'da "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi

Hizan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kardeş okulunu ziyaret etti.

20.01.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kardeş okulunu ziyaret etti.

Yunus Emre Anaokulunu ziyaret eden Hizan SYDV Müdürü Mustafa Korkmaz, ilçede eğitim hizmetlerine destek olmak, sosyal sorumluluk ve dayanışma duygularını geliştirmek, kurumların tanıtımını sağlamak amacıyla projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Korkmaz, şöyle konuştu:

"Yunus Emre Anaokulu, kurumuzun kardeş okulu oldu. Arada kardeş okulumuzu ziyaret ediyoruz. Öğrencilerin ve okulumuzun ihtiyaçlarını elimizden geldiğince gidermeyi amaçlıyoruz. Eğitimin iyileştirilmesi ve kardeşliğin pekişmesi adına güzel bir proje. Okullardaki sorunları sadece milli eğitime bırakmak yanlış olur. Her kurum veya her dernek kardeş olduğu okulun sorunlarını giderse, sorunlar asgari seviyeye iner. Bu sorunların giderilmesiyle de ilçede eğitim seviyesi yükselir."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Ercan Yıldız ise en kısa zamanda kardeş kurumlarını ziyaret edeceklerini belirterek Korkmaz'a teşekkür etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan'da 'Kardeş Okul Kardeş Kurum' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement