Hizan'da Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Hizan'da Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Hizan Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü'nce "Kutlu Doğum Haftası ve Bahar ve Çocuk Şenlikleri" kapsamında, "Hizan O'nu ve İzindekileri Okuyor" yarışmasına öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

01.04.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü'nce  "Kutlu Doğum Haftası ve Bahar ve Çocuk Şenlikleri" kapsamında, "Hizan O'nu ve İzindekileri Okuyor" yarışmasına öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Birincinin umre ile ödüllendirileceği ve 11-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "Hizan O'nu ve İzindekileri Okuyor" yarışmasına, bugüne kadar bin 50 kişinin başvurduğu bildirildi.

Yarışmaya katılacak öğrenci ve vatandaşlar Hazreti Muhammed'in hayatı ve Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin hayatını anlatan kitaplar okuyacak ve bu kitaplardan sınava tabi tutulacak.

Hizan İlçe Müftüsü Tahir Erçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmaya bin 50 kişinin başvurduğunu ve başvuruların devam ettiğini söyledi.

Kutlu Doğum Haftası'nın anlamına uygun şekilde kutlanması ve peygamber efendimizin hayatını öğrencilerin daha iyi anlaması için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Erçin, "Amacımız Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hazreti Muhammed'in ve Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin hayatını öğrenci ve vatandaşlarımıza okutmaktır. Şimdiden sınava girecek bütün öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan'da Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement