Htc'den Sınırlı Sayıda Özel Tasarımlı One M9 Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Htc'den Sınırlı Sayıda Özel Tasarımlı One M9 Geliyor

Htc\'den Sınırlı Sayıda Özel Tasarımlı One M9 Geliyor

HTC, One M8'de yaptığını şimdi de yeni modeline yapacak.

01.05.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

HTC, bu sene en iddialı olduğu modeli One M9'u bir süre önce satışa sundu ve biz de hazırladığımız incelemeyi sizlerle buluşturduk. Dayanıklı metal tasarımı, güçlü hoparlörleri ve kullanışlı arayüzüyle dikkat çeken ürün, One M8'e kıyasla tasarımsal olarak çok büyük farklar bulundurmadığı için birçok teknolojiseverin de tepkisini çekmişti.


Hatırlarsanız HTC, geçtiğimiz yıl çıkardığı One M8 modeli için sınırlı sayıda olmak üzere farklı motiflere sahip sürümler hazırlamıştı. Bunlardan bir tanesi de Şampiyonlar Ligi temalı One M8 tasarımıydı ve özellikle futbolseverlerin ilgisini çekmişti. Ne var ki bu modelin genel bir satışı olmadı. Bu yeni modelin odağında ise, "kadınların" olması tahmin ediliyor ve tıpkı Apple'ın yaptığı gibi HTC'nin de teknoloji ile modayı bir araya getirerek ön plana çıkmak istediği konuşuluyor.


Gelen bilgiler, HTC'nin One M9'da da benzer özel çalışmalar yapacağını gösteriyor. HTC, İngiliz manken Jourdan Dunn ile işbirliğine giderek One M9'a farklı bir görsellik katacağını belirtti. Ancak bu çalışmanın nasıl bir şey olacağı, yeni görünümlü One M9'un ne zaman görüneceği henüz belli değil.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc'den Sınırlı Sayıda Özel Tasarımlı One M9 Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement