Huban Ramazan Çadırıyla Çan Şehir Meydanında - Son Dakika
Yerel

Huban Ramazan Çadırıyla Çan Şehir Meydanında

Huban Ramazan Çadırıyla Çan Şehir Meydanında

Çan Belediyesi 7. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Çan Şehir Meydanı’nda kurulan çadırlardan birinde stand açan HUBAN Çan Kadınlar Kalesi Derneği, bu yıl da ev tatlıları ve aperatif atıştırmalıklarla Çanlı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

23.06.2015 16:37

Çan Belediyesi 7. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Çan Şehir Meydanı'nda kurulan çadırlardan birinde stand açan HUBAN Çan Kadınlar Kalesi Derneği, bu yıl da ev tatlıları ve aperatif atıştırmalıklarla Çanlı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

HUBAN, kurduğu Ramazan Çadırıyla da iftar sonraları Çan Halkından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Misafirler bir yandan HUBAN lezzetlerini tadarken bir yandan da ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun yardım ediyor olabilmenin mutluluğunu yaşıyor. HUBAN Çan Kadınlar Kalesi Derneği Başkanı Nihal Taşçı, "Derneğimizin kuruluşundan bu yana hedef kitle olarak belirlediğimiz kadınlarımızla birlikte bir çok başarılı işe imza atmış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 'Kadın mutluysa ailede mutludur, aile mutluysa toplum mutludur, toplum mutluysa ülke de huzurludur.' Sözüne yürekten inanan yönetim kurulum ve ben öncelikli olarak Kadının Sosyal hayat içerisindeki yerini sağlamlaştırmak adına eğitim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bunun yanında bir çok ihtiyaç sahibine HUBAN olarak ulaşabiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan sonrasında başvuruları değerlendirerek belirli sayıda üniversite öğrencimize sürekli burs vermeyi hedefliyoruz. Çanlı kadınlarımızla birlikte çok daha güzel işler bizi bekliyor inşallah" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huban Ramazan Çadırıyla Çan Şehir Meydanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement