Hüseyin Kabacıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Kabacıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hüseyin Kabacıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pazartesi günü evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kabacıoğlu, sevenlerinin omuzunda son yolculuğuna uğurlandı.

04.05.2011 11:16

Dragos'taki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata veda eden Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kabacıoğlu için görev yaptığı Kartal Belediyesi merkez hizmet binasında tören düzenlendi. Törene, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcıları, İstanbul İl Genel Meclis Başkanı Hüsamettin Koçak, siyasi partilerin temsilcileri, ailesi, çalışma arkadaşları, dostları ve sevenleri katıldı. Merhum Hüseyin Kabacıoğlu'nun naaşı, cenaze aracından alınarak mesai arkadaşlarının omuzunda Belediye önünde hazırlanan alana getirildi. Burada bir dakikalık saygı duruşunun ardından Kabacıoğlu'nun biyografisi okundu. Ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, merhum Hüseyin Kabacıoğlu hakkında kısa bir konuşma yaptı. Başkan Öz, konuşmasında Hüseyin Kabacıoğlu'nun işini seven, görevine bağlı bir müdür olduğunu belirterek, "Çok üzgünüm kendisine şahsım ve belediye çalışanlarım adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve belediyemiz personeline başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın, mekânı cennet olsun" dedi. Başkan Öz'ün konuşmasının ardından emekli Müezzin Vedat Özbaş, merhum Hüseyin Kabacıoğlu için çalışma arkadaşlarından ve sevenlerinden helallik istedi. Kabacıoğlu, arkadaşlarının ve sevenlerinin dualarıyla uğurlandı.

Gazeteci dostları yalnız bırakmadı

Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kabacıoğlu'nun beklenmedik vefatı, yıllardır omuz omuza çalışan gazeteci dostlarını da derinden üzdü. Haberi alan gazeteci dostları merhum Hüseyin Kabacıoğlu'nun cenaze töreninde hazır bulunarak ağabeyleri ve arkadaşları Hüseyin Kabacıoğlu'na son görevlerini yerine getirdiler. Gazeteci dostları merhum Hüseyin Kabacıoğlu'nun naaşını cenaze aracına kadar taşıdılar.

Hüzün ve gözyaşı vardı

Kartal Belediyesi merkez hizmet binası önündeki törenin ardından Hüseyin Kabacıoğlu'nun cenazesi, Kartal Dragos'taki evinin önüne getirildi. Burada mahalle sakinlerinden ve komşularından helallik alındı. Dragos'taki evinden ayrılan merhum Hüseyin Kabacıoğlu'nun cenazesi, uzun yıllar yaşadığı Maltepe'deki evine götürülüp, oradaki komşularından da helallik alındı. Çalışma arkadaşları ve sevenleri ise, merhum Hüseyin Kabacıoğlu'nun cenaze namazının kılınacağı Maltepe Merkez Camii'ne geçti. Maltepe Merkez Camii'nde eşi Hülya Kabacıoğlu, oğlu Berk Kabacıoğlu, kardeşleri Servet, Hamdi, Hasan Kabacıoğlu ve Sebahat Aslan hazır bulundu. Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü merhum Hüseyin Kabacıoğlu'nun cenaze namazına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi'nin eski belediye başkanları Ali Duranoğlu, Mehmet Sekmen, Hüsamettin Koçak, Arif Dağlar, Maltepe ve Kartal Belediyesi çalışanları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan merhum Kabacıoğlu, ebedi istirahatgahı olan Maltepe Gülsuyu Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze aracından alınan naaş, dostları ve sevenlerinin omuzunda mezarı başına getirildi. Dualar eşliğinde Kabacıoğlu'nun cenazesi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hüseyin Kabacıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement